A gitáros rakja össze a dobfelszerelést

Ebből sok jó nem sülhet ki. Vagy mégis?

Forrás: port.hu

 

A SZESSÖN két arca ismét a próbateremből jelentkezik. Legutóbb már kielemezték a Whiplash című filmet, és kiderült, hogy több benne a hülyeség, mint gondolnánk. Mármint dobos, szakértői szemmel nézve. (Amúgy persze egy remek filmalkotás.) 

Most viszont visszatértek a filmek világából a zenéhez. 

Eddig láthattuk már, hogy Jancsovics Máté milyen jól mutat a dobok mögött, sőt, milyen prímán tud oktatni ismert embereket. Azt tudjuk, hogy Kóródi tamás sem ismer lehetetlen, ha a húrok közé kell csapnia, mert igen jól dzsanázza a témát, sőt, még arra is képes, hogy nem tövig visszavágott körmű lelkes növendékeket tanítson meg egy dalra. 

Azt viszont eddig nem tudhattuk, hogy mekkora tehetsége van egy dobszerkó összeszereléséhez. Szerencsére a művelet alaposan dokumentálva lett, így mindenki láthatja, hogy Kóródi Tamás simán beállhat segíteni a koncertek előtt, amikor fel kell pakolni a színpadra a cuccot. Egy kis szpojler: Jancsovics Máté egy ponton megjegyzi, hogy ezen így azért már el tudna dobolni. Nem lenne túl kényelmes, de azért tudná hozni az ütemet.