Britney Spears szerint „kicsinálta” a családja

Az énekesnő hangüzenetben fakadt ki szüleire, akik állítása szerint több mint egy évtizeden keresztül tönkretették az életét.

Mindössze néhány nappal azután, hogy piacra dobta Elton Johnnal közös dalát, Britney Spears egy 22 perces hangüzenetet töltött fel a hivatalos YouTube csatornájára, amelyben édesapjáról, Jamie-ről és és édesanyjáról, Lynne-ről is őszintén kifejti véleményét, azzal vádolva szüleit, hogy gyakorlatilag „megölték” őt azzal, hogy a 2008-as idegösszeroppanása után 13 éven át gondnokság alá helyezték.


Az azóta eltávolított, de más felületeken továbbra is elérhető audiofájlban a popsztár meglehetősen erősen fogalmazva a következő kérdéseket teszi fel:

Hogy a fa**ban úszhatták meg ezt? És én mi a f***t tettem, hogy ezt érdemeltem? Hogy létezhet így Isten? Létezik egyáltalán?”

Az énekesnő továbbá azt is kifejti, hogy nagyon félt, hogy elítélik majd a gondnokságról alkotott véleménye kinyilvánításáért, aminek köszönhetően 13 éven át apja és a bírósági kinevezettek rendelkezhettek a pénzügyei, az egész karrierje, valamint egészségügyi ellátása ellenőrzése felett.

"Nem kapok semmit azért, mert megosztom mindezt. Rengeteg ajánlatot kaptam, hogy interjút adjak Oprah-nak és sok mindenki másnak is, rengeteg pénzért, de ez tiszta őrület. Nem akarom egyiket sem. Nekem ez túlmutat egy szimpla „üljünk le és beszélgessünk” interjún.”

A 40 éves énekesnő 2020-ban kezdett jogi harcba, hogy kiszabaduljon édesapja gondnoksága alól, miután a boldogtalanságára utaló jelek hatására rajongói egy egész mozgalmat indítottak el #FreeBritney, azaz "Szabadítsátok ki Britney-t!" jeligével. Spears végül nyert, majd idén júniusban hozzáment barátjához, Sam Asgharihoz. Az esküvőn sem szülei, sem húga, Jamie Lynn, sem pedig bátyja, Bryan Spears nem voltak jelen.

"Szó szerint meggyilkoltak. Azt éreztem, hogy a családom eldobott engem. És most már tudom, hogy mindez előre el lett tervezve: egy nő ismertette az ötletet apámmal, anyám pedig segített neki, hogy végigvigye és ez az egész megvalósulhasson."

Spears továbbá azt is állítja, hogy hetente hat fiola vért vettek tőle, de az, hogy beszélt az élményeiről és az, hogy ismét zenélhet és alkothat, segített neki a gyógyulásban.

Britney Spears; Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

 

Édesanyja, Lynne az Instagramon reagált a vádakra:

Britney, egész életedben minden tőlem telhetőt megtettem, hogy támogassam az álmaid és a vágyaid. És minden tőlem telhetőt megpróbáltam, hogy segítsek neked kimászni a nehézségekből. Soha nem fordítottam és nem is fogok hátat fordítani neked! Az elutasításod a számtalan megkeresésemre kétségbe ejt! Mindent megpróbáltam. Nagyon szeretlek, de ez a beszélgetés csak rád és rám tartozik, szemtől szemben, négyszemközt.❤️"
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lynne Spears (@lynnespears_rf) által megosztott bejegyzés


Bár Britney már szabad ember, a vagyonát, illetve az apja tetteit érintő jogi csatározások továbbra is folytatódnak. Jamie ugyanis tagadja, hogy poloskát helyezett volna el lánya hálószobájában és elektronikus eszközökkel figyelte volna meg őt.