Dj Titusz: A maci nem sérült

Megjelent a Humbugs első nagylemeze, a One és új klipje a Never wanna go home

"Régi kedvenc filmem az El Topo. Ebből jött az új Humbugs-klip ötlete" - mesélte Titusz a The Carbonfools-ból és a Bëlgából is ismert dj-producer, aki Bardic Adorióval a nemrég feloszlott The Immigrants énekesével három éve hozta létre Humbugs nevű projektét https://www.facebook.com/humbugsofficial.
"Jodorowsky filmjében van az a rész, amikor a kisfiúval elásatja a maciját az apja, jelképezvén a felnőtté válást vagy mit… vettem hát egy macit a bolhán és beledolgoztuk a klipbe. Itt szeretném kiemelni, hogy a macinak a forgatás alatt haja szála se görbült... elástuk egy pillanatra és kész! Helyszínek a S.U.N. fesztivált választottuk. Elképesztően jófejek a szervezők egyből belementek, hogy egész nap köztük kórciáljunk a kameránkkal" - folytatta a klip történetét Titusz.


Néhány napja jelent meg az első lemezünk ONE címmel, amit a digitális felületeken már meg is lehet találni, illetve készül belőle egy limitált szériás cd-is.

CD: http://shop.musicfashion.hu/index.php?id_product=83&controller=product
Stream:
https://music.apple.com/us/album/one/1484169403
https://open.spotify.com/album/2lSjvMbg9ZaU3yldA8X6X7
https://www.deezer.com/pl/artist/9794144

Ráadásul hamarosan kijön egy remix-album is, amelyen Aurafood, Czellux ,Peter Galaksikov, Snag The Sepherd és Interflug is újraértelmezi a Humbugs dalokat.

Parno Graszt lemezbemutató koncert a Müpában február 14-én!