Élőben mutatta be új dalát Miley Cyrus

A Miamiban megrendezett szilveszteri koncerten még az énekesnő felsője is leesett.

A 29 éves popsztár és a humorista Pete Davidson voltak a házigazdái annak a szilveszteri tévés különkiadásnak, amelyet Miley's New Year's Eve Party címmel mutatott be az NBC csatorna az év utolsó estéjén.

Fotó: Vijat Mohindra/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images

 

A speciális eseményt Miamiból sugározták, olyan sztárvendégek részvételével, mint Brandi Carlile, Saweetie, 24kGoldn, Jack Harlow, Anitta vagy Kitty Ca$h, de még Miley húga, Noah is színapdra lépett nővérével egy Dolly Parton-klasszikus, a Jolene erejéig.


Az egykori Disney sztár kis híján még villantott is egyet a Party in the U.S.A. című slágere előadása közben, amikor falatnyi felsőjének pántja egyszerűen megadta magát és az énekesnőnek a kezével kellett magán tartania az apró ezüst színű topot. Ezután Cyrus hátat fordított a közönségnek és - engedve a gravitációnak - hagyta, hogy a ruhadarab a földre zuhanjon, majd néhány másodpercre elhagyta a színpadot, és egy piros blézerben tért vissza, hogy befejezze a 2009-es bulihimnuszt.


A nem épp a szégyenlősségéről híres énekesnő természetesen nem csinált nagy ügyet a dologból, sőt, a dal egyik sorához érve még ki is hangsúlyozta a kis balesetet („most TÉNYLEG mindenki engem néz”) és viccesen a következő mondatot is a szövegbe ékelte:

„Még így is most van a legtöbb ruha rajtam, amit valaha a színpadon viseltem.”

Miley a műsorvezetőtársával, Pete Davidsonnal közösen is előadott egy számot: a páros stílszerűen Will Smith Miami című slágerét értelmezte újra egy az estére igazított, vadonatúj szöveggel.


Az este az egyik fénypontjára azonban a fináléban került sor, amikor az énekesnő egy gyönyörű vörös ruhába öltözve bemutatta vadonatúj, You című dalát. A zongorakísérettel előadott balladát itt hallhatta először a nagyközönség, amit természetesen óriási ováció fogadott. 


A szilveszteri különkiadás producere a Saturday Night Live című legendás műsor megalkotója – és Davidson főnöke -, Lorne Michaels volt.