Joker énekelve tér vissza, és Lady Gaga lesz Harley Quinn?

Az énekesnő a hírek szerint tárgyalásokat folytat a film alkotóival, amiről elképzelhető, hogy egy musical lesz.

Lady Gaga lehet a 2019-es Joker folytatásának női főszereplője Joaquin Phoenix oldalán, a Hollywood Reporter értesülései szerint.

Ahogy korábbi cikkünkben megírtuk, Todd Philips rendező nemrég az Instagram-oldalára posztolta ki a készülő film forgatókönyvének borítóját, illetve egy fotót az azt olvasgató Phoenixről, ezzel félig-meddig hivatalosan is megerősítve, hogy érkezik minden idők legsikeresebb, több mint 1 milliárd dollár bevételt termelő, Oscar-díjas R-rated mozijának várva várt folytatása.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Todd Phillips (@toddphillips) által megosztott bejegyzés


A közös téveszmére vagy megosztott őrületre utaló Joker: Folie à deux munkacímű filmről egyelőre sokkal több részlet nem került nyilvánosságra, azonban azt régóta rebesgetik, illetve maga a cím is arra enged következtetni, hogy feltűnhet benne az Arkham elmegyógyintézet pszichiátere, a Jokert kezelő Harley Quinn, aki végül beleszeret a címszereplőbe és együtt követik el bűntetteiket.

Fotó: PORT/Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

 

És itt lép be a képbe Lady Gaga, hiszen, ha a felek megegyeznek, ő játszhatná el a DC univerzum filmjeiben korábban Margot Robbie által megformált karaktert.  És ez még nem minden, ugyanis a források szerint

a készülő folytatás egy musical is lehet.


Ez természetesen nem okozna gondot az elmúlt 15 év egyik legnagyobb popsztárja számára, ráadásul az is a pletykák mellett szólhat, hogy Gaga és Philips korábban már dolgoztak együtt a Csillag születik című filmben, a rendező ugyanis producerként jegyezte a hatalmas sikerű zenés drámát.