Lila réteken zenél a BittnerSweet

Nemrég jelent meg a BittnerSweet legelső nyilvános felvétele Bármerre címmel, de már itt a második, egy szerelmi háromszög-történetet feldolgozó dal, a Páratlan, melyhez most videoklip is készült. Szerzője-főhőse, Bittner Dániel és zenekara hamarosan élőben is bemutatkozik a közönség előtt.

A 2018 elején alakult zenekar Bittner Dániel dalszerző-énekes köré szerveződött, aki egyfajta ismeretlen ismerős, hiszen korábban láthattuk már színészként vagy néhány éve a Ki Mit Tube online verseny döntőseként is. A tagok a magyar alternatív színtér jól ismert figurái, Székely Balázs dobos, Martinkó Tamás gitáros és Horváth Gábor basszusgitáros.


- A dalaim többnyire az esendőségről szólnak. Szerintem nincsen izgalmasabb az emberekben az esendőségüknél. Remélem, hogy lesznek emberek, akik magukra ismernek a dalokban, mert ez az értelme számomra az egésznek - mondja Bittner Dániel, majd hozzáteszi - Néha magamat is meglepem, mennyire pesszimista tudok lenni - mondja mosolyogva. - A zenének is az a lényege szerintem, hogy meghalljuk benne egymás érzéseit, és ettől erősebbek legyünk.
A Páratlan című zenés szerelmi háromszög-történethez készült, színes mezőn és egy mosodában játszódó klipet az énekesnőként is ismert Felysa rendezte, míg az operatőr Szabó Gilbert volt.
A BittnerSweet közben első albumán dolgozik Takács Zoltán Jappánnal, mely a tervek szerint a év végén jelenik meg.