Megérkezett Charlie Puth várva várt új dala

Napjaink egyik legtehetségesebb énekes-dalszerzője az alkotói folyamatokba is bevonta rajongóit a TikTokon keresztül.

Hónapokkal azután, hogy különböző ízelítőkkel tüzelte fel követőit, a 30 éves popszenzáció végre piacra dobta Light Switch című vadonatúj kislemezét, ráadásul egy humoros videoklip kíséretében.


A szám producere maga az énekes, társzerzői pedig a szinte állandó partnerének számító Jacob Kasher, valamint Jake Torrey voltak.

Bár a szerzemény teljes egészében csak most vált elérhetővé a nagyközönség számára, a dal bizonyos részletei már ismerősek lehetnek Charlie rajongótáborának. Az énekes ugyanis 2021 szeptembere óta folyamatosan beavatta őket a munkálatok rejtelmeibe a TikTok oldalán, hiszen miután az első ilyen videó vírusként kezdett terjedni, további teasereket tett közzé a közösségi felületen.

Zeneszerzői szempontból nagyon jó érzés volt, hogy már a készítése közben megoszthattam ezt a dalt a rajongókkal. Ettől úgy érezhették, hogy már egészen a kezdetektől ők is a részesei a folyamatnak, mintha csak velem együtt írták volna a számot.”

A Light Switch a zenész idén megjelenő Charlie című harmadik stúdióalbuma előfutáraként látott napvilágot, ami Puth szerint az eddigi legszemélyesebb anyaga lesz:

"Még sosem volt lehetőségem olyan zenével előrukkolni, ami igazán én vagyok. Ezen az albumon minden egyes dal a személyiségemet tükrözi, dallamokhoz kapcsolva.”

Noha a Charlie az énekes első teljes hosszúságú nagylemeze lesz a 2018-ban kiadott, Grammy-díjra is jelölt Voicenotes óta, a Berklee egyetem zenei producer- és hangmérnök végzettségű egykori diákja az elmúlt években sem unatkozott, hiszen több szóló kislemeze is megjelent, valamit olyan előadókkal készített közös dalokat, mint Elton John, blackbear, Sasha Sloan vagy Gabby Barrett.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu