Mit csinál a dobos a gitárral?

Most kiderül, hogy mihez kezd egy dobos, ha neki kell behangolnia a szólók királyának, a riffek mágusának a hangszerét.

Azt megnéztük már, hogy amíg a gitárosok az aláírásokat osztogatják a rajongóknak a koncert után, addig szegény dobosok veszett tempóban szerelik szét a dobfelszerelésüket. Most kiderül, hogy mihez kezd egy dobos, ha neki kell behangolnia a szólók királyának, a riffek mágusának a hangszerét.

Kóródi Tomi megtanította Jancsovics Mátét, hogy mi fán terem a jól behangolt A-húr. 

Persze, az a legegyszerűbb, ha van egy hangoló pedálja az embernek. Sőt! Már telefonra letölthető alkalmazással is be lehet hangolni a gityót, de ne feledkezzünk meg a jó kis üveghangokról és a hangvilláról sem. Ezek segítségével is tökéletesen be lehet hangolni a hangszert. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az alábbi videó.


További tartalmakért iratkozz fel
a Port.hu YouTube csatornájára. Ott megtalálható a Wolf Áramlat második évadának minden epizódja, például a Závada Péterrel, Farkas Franciskával vagy az Animal Cannibalsszel készült beszélgetés. Aztán az új SZESSÖN-epizódok is folyamatosan érkeznek, ahogy filmes sorozatunk, a NAGYTOTÁL is rendszeresen jelentkezik. Ne maradj le!

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu