Összetartozunk! - A Barba Negra felajánlása az egészségügy hőseinek

Miért egy vírus kell ahhoz, hogy összetartsunk? Tanuljunk a helyzetből, tegyünk valami jót! A Barba Negra felajánlása, a járvány ideje alatt a kórházakban dolgozók számára.

Erre buzdítunk mindenkit.

2020. a Barba Negrában egészen biztos, hogy ezen gondolatok jegyében fog zajlani: szeretnénk a lehető legtöbb olyan kezdeményezést elindítani, amiben a most megfeszített munkában másokért küzdőknek, és a nehezebb helyzetbe kerülő embereknek nyújtunk feltöltődési lehetőséget.

Első kezdeményezésünk.

Amikor a vírus nem csak egészségileg tesz tönkre, lelkileg is megvisel mindnyájunkat, nagyobb figyelmet szeretnénk fordítani azokra, akik minden másodpercben a kórházakban hősiesen azon dolgoznak, hogy rászoruló emberek visszakapják az egészségüket és ezzel a szabadságukat. Köszönjük nektek!!!

A Barba Negra egy csekély kezdeményezést indít a szórakoztatóiparban:
Amint visszakapjuk a lehetőséget, hogy rendezvényeket bonyolítsunk, szeretnénk a következő intézményekbe tiszteletjegyeket eljuttatni programjainkra az ott dolgozóknak, hogy azokat szabadon felhasználva, újra pozitív energiákkal töltődhessenek fel.

Első körben mi ezeket az intézményeket választottuk:

- Budai Gyermekkórház
- Szent Margit kórház
- Heim Pál Gyermekkórház
- Szent István és Szent László kórház
- Szent Imre kórház
- Szent János Kórház
- Jahn Ferenc Kórház
- Országos Mentőszolgálat
- Törökbálint - Tüdőgyógyintézet és szakrendelő

Csatlakozzon kezdeményezésünkhöz minden helyszín, rendezvényszervező, zenekarok, menedzsmentek és aki tud adni egy kis kikapcsolódást az egészségügyben dolgozóknak!
Válassz te is intézményeket!

A Barba Negra és a Rock1 Team.

*A fenti hírlevelet együttműködésünk keretében a Hammer Music juttatta el a címzettekhez.