Szerenádok Szentendrén

Nyisd ki az ablakot, menj ki az erkélyre! Szentendre szombatonként szerenáddal lepi meg lakosait.

A Szentendrei Kulturális Központ - mely egész évben fesztiválok, koncertek, színházi előadások szervezésével nyújt kulturális élményeket a város lakóinak - most ebben a nehéz helyzetben is szeretne örömet szerezni az embereknek. Kultszerenád néven minden szombaton 17 órakor egy-egy lakóközösségnek szervez rövid élőzenei koncertet, megköszönve a lakosoknak, hogy otthon maradnak, és támogatva a szentendrei kötődésű művészeket.

A március eleji védelmi intézkedések és rendelkezés okán Szentendrén is bizonytalan időre bezártak a kulturális intézmények. A Szentendrei Kulturális Központ fesztiválok, koncertek, színházi előadások szervezésével biztosít egész évben kulturális élményt a városnak. A veszélyhelyzet idején az intézmény is átváltott az online tartalomszolgáltatásra. De azokat a lakosokat is szeretnék elérni, és kicsit jobb kedvre deríteni, akik nem használnak internetet.
Április közepétől minden szombaton, 17 órakor egy félórás élő koncertet, szerenádot szervez az intézmény. Minden alkalommal más-más lakóközösségnek játszik olyan szentendrei kötődésű zenész, művész, akit már ismer a közönség a Kulturális Központ rendezvényeiről.
A szombati szerenádok szigorúan az egészségügyi óvintézkedések betartásával zajlanak.

Weboldal: https://szentendreprogram.hu/
Facebook oldal: https://www.facebook.com/szentendreikult/
Instagram: szentendre_program

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu