Tombold át az utolsó estéket a Budapest Parkban

Lassan az ősz közepéhez érünk, így aztán bezárnak a szabadtéri szórakozóhelyek, köztük a Budapest Park is elbúcsúzik a nagyközönségtől erre az idényre. Előtte azonban még négy hatalmas bulival várják a magyar zenék szerelmeseit egy fergeteges záróhét során.

Október 13. szerda: Honeybeast, vendég: Prove

A sort szerda este a Tarján Zsófi vezette Honeybeast nyitja, akik a feloldások utáni harmadik koncertjüket rögtön a Budapest Parkban játszották idén júniusban, és lezárni is itt is fogják a nyarat október 13-án. A banda nemrég új dallal és videoklippel is jelentkezett, „Éjfél után” címmel, ami a csapat nyári turnéja során máris a közönség kedvencévé vált és nem kérdés, hogy a zenekar jól ismert slágereivel együtt biztosan felcsendül az este folyamán is. A közönség bemelegítéséről az első nagylemezét bemutató fiatal banda, a Prove gondoskodik majd.


Október 14. csütörtök: Quimby Plusz-Mínusz

Csütörtökön szintén egy nem mindennapi eseményen vehet részt, aki ellátogat a Budapest Parkba, ugyanis a Kiss Tibi nélkül felálló, de speciális vendégekkel kiegészülő alternatív rock legenda ad majd koncertet a szabadtéri szórakozóhelyen Quimby Plusz-Mínusz néven. A produkció eredetileg egy online koncertfilm formájában került a nagyközönség elé még idén februárban, de a banda úgy érezte, a dolog olyan jól sikerült, hogy kicsit más felállásban ugyan, de élőben is érdemes színpadra vinniük a különleges műsort, aminek megvalósulásában ezúttal Schoblocher Barbi (Blahalouisiana), Pásztor Anna és Pásztor Simi (Anna & the Barbies), Bodor Áron (Esti Kornél), Fekete Giorgio (Carson Coma) és Papp Szabi (Supernem) lesz a segítségükre.


Október 15. péntek: Tankcsapda - Harmadik évtized, vendég: USEME

Péntek este a rockzenéé lesz a főszerep, hiszen az ország egyik legnépszerűbb bandája csap majd húrok közé a három felvonásos eseménysorozatuk utolsó fejezetének keretein belül. Az 1989-ben alakult Tankcsapda ugyanis három évtizedre, ezáltal pedig három koncertre bontotta eddigi életművét, a ’90-es és a 2000-es évek klasszikusai után pedig ezúttal a 2010 után született dalaik kerülnek majd terítékre a Budapest Park színpadán, október 15-én. Az este során ráadásul olyan vendégelőadók emelik az est fényét, mint Kowalsky, Jimmy és More (Kowalsky Meg A Vega), Busa Pista (Irie Maffia), Köteles Leander (Leander Kills), Farkas Zoltán (Ektomorf), Peter D. Maniak (Angerseed), Tóth Gabi vagy Nagy Feró. Az előzenekar a USEME lesz.


Október 16. szombat: Punnany Massif, vendég: Kacaj

Forrás: Facebook - Punnany Massif

 

A 2021-es idény utolsó koncertjét egy igazi közönségkedvenc, az idén nagykorúvá vált Punnany Massif adja szombat este a Budapest Parkban, a helyszín tizedik szezonjának záróakkordjaként. A fináléra rengeteg meglepetéssel készülnek Wolfie-ék, akik idén utoljára lépnek fel a fővárosban, így aki szeretne egy „utolsó táncot” lejteni a csapat legnagyobb slágereire Budapesten, annak mindenképpen ott a helye október 16-án a Rákóczi híd lábánál. Az estét a szintén pécsi, folkpopban nyomuló Kacaj koncertje nyitja majd.