Újhold karanténklip - Reménytelenül

Elkészült az Újhold zenekar legújabb karanténklipje, melyet egy korábban megzenésített, közismert József Attila-versre készítettek.

Elkészült az Újhold zenekar legújabb karanténklipje, melyet egy korábban megzenésített, közismert József Attila-versre készítettek. A vers többeknek ismerős lehet a középiskolai tanulmányaikból (Reménytelenül).


Természetesen nem az volt a zenészek célja, hogy a vers és a dal szomorú hangvételével még kilátástalanabb helyzetet sugalljon - az egyébként sem egyszerű járványhelyzetben. Inkább arra szeretnének rámutatni, hogy ezekben az időkben talán több időnk juthat a költészetre, irodalomra és a zenére is.
A klipet kizárólag telefonokkal, tabletekkel forgatták egy lakásban, érzékeltetve, hogy sajnos még nem vagyunk túl a járványhelyzeten és a korlátozásokon. A vers címével ellentétben azonban, hála Istennek, már igenis van remény! Erről a klip képi világa is tanúskodik, hiszen a háttérben mégiscsak megjelenik valamilyen formában a természet, a szabadság is. Mindenkinek ajánljuk a klipet, aki szereti a verseket és az indie/alternatív, kicsit borongósabb zenei világot.
A klipben Krasznahorkai László (ének, gitár) és Hellenpárt György (billentyűk) zenélnek.
Az együttes idén egy új lemez megjelentetését is tervezi.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu