Újra élőben szól a jazz a BJC-ben!

A cím ebben a formában nem teljesen tárgyilagos, ugyanis a jazz koncertek eddig is élőben zajlottak a BJC színpadán, azokat pedig a klub Facebook oldalán hetente 4-5 alkalommal követhette figyelemmel valós időben a nagyérdemű.

A pandémia okozta rengeteg negatívum között apró, de markáns pozitív hozadéka volt a közvetített koncerteknek, hogy azok a közvetítéseknek köszönhetően a klub befogadóképességénél jóval nagyobb közönségréteghez juthattak el. A fizikai korlátok nélkül élvezhető koncerteket vidéken és külföldön több ezren követték egy-egy alkalommal. Ebben a formában zajlott többek közt április 30-án az UNESCO Nemzetközi Jazz Nap is, melyhez a Budapest Jazz Club mellett a Fonó, Opus, If és Jedermann mellett több rangos vidéki helyszín is csatlakozott. Május 4-e óta azonban végre – igaz egyelőre csak védettségi igazolvánnyal – de élőben látogathatóak a klub koncertjei. A tavalyi sikeren felbuzdulva heti több alkalommal a BJC Bar Jazz sorozat keretében a hazai jazzélet kiválóságaiból alakult duók szórakoztatják a kávézóban helyet foglaló közönséget, ezek mellett pedig az igazi koncertélet is beindul. Májusban és júniusban a klub vendége lesz a Budapest Jazz Orchestra, Micheller Myrtill, a Studio11 Király Viktor vendégszereplésével, Borbély Mihály, Oláh Krisztián, Juhász Gábor és még sokan mások!

A klub az aktuális előírásokat betartva, sőt, azokhoz képest szigorúbb belső higiénés szabályzattal és ültetési renddel várja régi és új közönségét. A klub étterme, az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő BJC Bar és Bistro 11:30-tól 15:30-ig változatos heti menü kínálattal, délutántól pedig ínycsiklandó á la carte fogásokkal, különleges koktélokkal és csapolt sörökkel várja az enni-inni vágyó vendégeket.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu