Zenével átitatott magzat, száguldó HÉV és meghibásodott kamera -SZESSÖN Bakiparádé

Újabb speciális epizódhoz érkezett a sorozatunk. Itt vannak a legjobb jelenetek, amik okkal maradtak ki az adásokból. Kis bakik is becsúsztak, sőt, volt, hogy el sem indult az egyik kamera.

Még két rész van hátra a SZESSÖN első évadából. Ami azt illeti, az alábbi videóból ki is derül, hogy ki lesz az utolsó két vendégünk, de nem hagyhattuk ki azt a ziccert, hogy a januári adásig nem jelentkezünk egy szilveszteri baki parádéval. 

Az elkészült adásokból reméljük átjött, hogy mindenki jól érezte magát. Igazi jó hangulatú próbatermi dumázgatáson és zenélgetések lettek megörökítve. Sokat nevettünk és mosolyogtunk a felvételek során, de a kész anyagokból kivágtunk egyes részeket, például egy furán sikerült sikerült kérdést, amiben egy magzat átitatásáról van szó. Volt, hogy egyes poénok azért nem fértek bele a kész videóba, mert már így is elég hosszúra nyúlt az adott adás. És persze volt olyan is, hogy Tomi elrontott valamit. Persze Jancsó is hibázott. Ezeket össze is szedtük, hogy egyben meg lehessen nézni a lehető legjobb kimaradt jeleneteket, amiket eddig produkáltunk a SZESSÖNben.

Jó szórakozást! BUÉK!

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu