Egyéb

14. DECATHLON FittAréna

BOK Csarnok (SYMA)
2019. november 23. (szombat) 07:30

Helyszín:

BOK Csarnok (SYMA)
1148 Budapest, XIV. kerület Ifjúság utca 2.

2019. november 23-án is a BOK Csarnokban (volt SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ) várják a FittAréna sorozat és a mozgás szerelmeseit.


"2019 - ben közel 11 000 négyzetméteres területen edzhetünk együtt a legnépszerűbb fitnesz prezenterek óráin és a 13. DECATHLON FittAréna Nagyszínpad csarnokában.
Az órarendet idén is a résztvevők igényei szerint állítjuk össze. A fitneszvilág új csillagai és a legismertebb hazai edzők óráira ismét több ezres tömeg mozdul majd együtt.
Az esemény részeként ismét felépül egy 4000 négyzetméteres Fitnesz Park és Életmód Expo, ahol minden eddiginél nagyobb területen találkozhatunk az aktív színpadok kínálatával, elsőként vásárolhatunk számos sportruházat legújabb kollekciójából, valamint mérhetjük fel testünk egészségügyi és edzettségi állapotát."


Az év legfittebb napján többféle mozgásformát próbálhattak ki a résztvevők, ezek közül csak néhányat említve: Kangoo, Iron Box, Gerinctréning, saját testsúlyos edzés, Yogalates, Nalíni női jóga, Piloxing, Party Fitnesz, Spartan, Hot Iron, stb...