Egyéb

A láthatatlan múzeum

Online nézhető ONLINE
2021. március 06. (szombat) 18:30
Ár: 1000 Ft

Az online tárlatvezetés remek alkalmat kínál arra, hogy úgy mutassa be a Magyar Nemzeti Galéria állandó kiállításainak remekműveit, ahogyan az egy hagyományos, „sétálós” tárlatvezetésen nem lehetséges. Cikázik az emeletek között, bekukkant a képek mögé, s olyan közel lép az egyes művekhez, hogy a szinte láthatatlan részletek is megjelennek a nézők előtt. Mindeközben végig az állandó kiállítások tereiben marad, hogy amikor végre visszatérhettek a nyitott – de ma még sajnos láthatatlan – múzeumba, ismerősként tekinthessetek mindarra, amiről ezen a tárlatvezetésen szó lesz.


Tárlatvezető: Bellák Gábor művészettörténész


FONTOS!
A vezetéshez történő csatlakozás linkje a Pdf formátumú jegy alsó részén, a tájékoztató szöveg után egy keretben található. Ez a vásárlás végén rögtön megjelenik a szöveges rész alatt,  görgess lejjebb. A jegyet a Nyomtatás gombra kattintva is megtekintheted.


Ezt a Pdf jegyet a jegymesteres fiókodból is elő tudjaod keresni. Használd a Bejelentkezés menüpontot, a vásárláskor megadott e-mail címmel és jelszóval, majd a Vásárlásaim alatti listából válaszd ki, ezután a Részletek-re, tovább az Utalvány/Jegy megtekintésé-re kattintva nyisd meg.


A Jegymestertől "Sikeres vásárlás" tárgyú emailt kapsz, ebben azonban NEM szerepel a jegy és a programhoz vezető link sem, de megtalálhatod azt a linket, ami a Bejelentkezéshez irányít, onnan pedig a fent leírtak szerint kell tovább haladni.