Egyéb

Állati Kölyöknap

AsiaCenter
2019. május 18. (szombat) 10:00 - 19:00
Ingyenes

Helyszín:

AsiaCenter
1152 Budapest, XV. kerület Szentmihályi út 167-169.

Május 18-án, szombaton 10 órától ingyenes családi programok, zenés-táncos műsorok, kvízjátékok és koncertek várják Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontjába az érdeklődőket. Többek között színpadra lép a gyermekek nagy kedvence, az Apacuka zenekar, Lui bűvész és a nagy nevettető, Ricsi Bohóc, valamint az Animal Cannibals, illetve a New Level Empire is.


Immár harmadik alkalommal rendezik meg az AsiaCenter Állati Kölyöknapot, amely számos meglepetést ígér. Az apróságok szórakoztatására az Apacuka zenekar lép elsőként színpadra, de Ricsi Bohóc, valamint az ismert bűvész, Lui is ott lesz a helyszínen, hogy show-jával elkápráztasson mindenkit és az alkalmi bűvésztanoncokat megtanítsa pár trükkre. A Center Színház életnagyságú malacai vicces, táncos-zenés műsorral készülnek, valamint a nap folyamán kreatív játékokra csábítják a kicsiket és nagyokat – nyomukban egy mókamester farkas settenkedik, és a hírek szerint még interjút is ad.


A Kanga Alapítvány jóvoltából még igazi, élő kismalackák is röfögnek majd a helyszínen, arra várva, hogy bárki megsimogassa őket. Jelen lesz még az Állat és Ember Állatvédő Egyesület yorkiefajtamentő akciócsoportja, illetve az Állatmentő Liga Alapítvány is, amely saját mentőautójával gurul majd be a helyszínre, hogy a kíváncsi látogatók beleshessenek a szervezet mindennapjainak működésébe.


A disznó évének tiszteletére a szerencsemalac sem marad otthon; a kvízjátékok résztvevőit közel háromszázezer forint összértékű nyeremény várja. Például a Galaxy Játékáruház felajánlásával egy 50 000 forint értékű vásárlási utalvány is gazdára talál, a gyorsulni vágyók pedig Tesla élményvezetéssel is gazdagodhatnak. A felejthetetlennek ígérkező AsiaCenter Állati Kölyöknap azAnimal Cannibals és a New Level Empire koncertjével zárul. A jó hangulatért az ismert rádiós műsorvezető, Fittikém lesz a felelős.


Színpadi programok:
10.00 Fittikém köszöntője
10.10 Interjú a ViccesFarkassal
10.30 Apacuka zenekar koncert
11.30 A három kismalac és a ViccesFarkas előadás
12.20 Kvízjáték
13.30 Ricsi Bohóc előadás
14.15 Kvízjáték
14.30 Lui bűvész mágikus show-ja
15.00 Animal Cannibals koncert
16.00 Kvízjáték
16.10 Lui bűvésziskolája
16.30 Interjú a ViccesFarkassal
16.40 Kvízjáték
17.15 Fődíjsorsolás
17.30 New Level Empire koncert


Minden program ingyenes!