Egyéb

Állatok Világnapja a NOÉ Állatotthonban 2020

Noé Állatotthon
2020. október 04. (vasárnap) 10:00

Helyszín:

Noé Állatotthon
1171 Budapest, XVII. kerület, Csordakút

A vegetarianizmus és az erőszakmentesség világnapja.


Természetesen most is elsősorban minden az állatok körül forog majd, de ehhez csatlakozik a környezettudatos szemléletformálás, a vegetarianizmus és az erőszakmentes szemlélet és életmód bemutatása.


"2020 egy speciális év. Eddig egyetlen NOÉs rendezvényt sem tudtunk megtartani. Elmaradtak nyílt napok, séták. Mindezt pótolni nem lehet, de azért ezt az évet is szeretnénk emlékezetessé tenni. Természetesen úgy, hogy közben maximálisan vigyázunk egymásra!
Gyertek el és ünnepeljük meg együtt az állatokat, a felelős állattartást, hogy örökbefogadni menő!"


Néhány fő pont a programból:
- ÖRÖKBEFOGADÓNAP - rengeteg cica és kutya várja majd a gazdijelölteket!
- MEGÚJULT JÁTSZÓTÉR MEGNYITÁSA - nem túlzás, ha azt mondják, hogy a játszótér teljesen átalakult. A szuper mászófalon bizonyíthatod ügyességes és erőd, az új kilátóból átnézhetsz a gazdasági udvarra, vagy a távcsővel végig pásztázhatod az egész környéket. Új hinták, libikókák és egyéb játékok várják a gyerekeket és gyermeklelkű felnőtteket!
- MacsKaLand KÖNYVSAROK ÁTADÁSA. A Noé egyik égköve, a hely ahol akár órákat el tudsz tölteni zen állapotban az öledben doromboló cicák között a MacsKaLand. Hogy az élmény még nagyobb legyen, berendeztek egy könyvsarkot. Bátran válassz egy könyvet, ülj le és élvezd az állatok és a természet közelségét. Ha megtetszett a könyv, akár haza is viheted. Csak egyet kérnek, hogy hozz helyette egy másikat, hogy másnak is legyen mit olvasni!
- ÖREGKUTYA MENEDÉK FELAVATÁSA. Lassan itt vannak a hideg napok és sajnos náluk is nagyon sok idős kutyus él. Nekik nem adatik meg, hogy meleg kutyaágyban, a gazdi lábánál, vagy a fűtőtest melegénél szenderegjenek. Létrehozták az Öregkutya Menedéküket, ahol melegben, biztonságban és kényelemben vészelhetik át a hideg nappalokat és éjszakákat. Az elmúlt hónapokban teljesen új belsőt kapott, kényelmes boxokat építettek, bevezetésre került a víz. Így már nem egy turistaszálló, hanem egy luxushotel várja öregjeinket.
- RandeVAU PONT BEMUTATÁSA. Egy nyugodt pont, ahol Te is és az őshonos kutyusod is szabadon, póráz és korlátok nélkül ismerkedhetsz a leendő családtaggal. Szép, biztonságos környezetben hangolódhattok egymásra, a kutyusok feszengés nélkül találkozhatnak egymással. Ráadásul saját kutyusodat nem kell azzal megrémítened, hogy beviszed a menhelyre, mert a RandeVAU PONT bejárata a külső részről megközelíthető.
- És természetesen sok-sok gyerekprogrammal, színpadi programmal, ismeretterjesztő előadással várnak Titeket!
- TOMBOLA értékes nyereményekkel gyerekeknek és felnőtteknek! 2 sorsolás lesz, hogy mindenki megnyerje a magáét!
A rendezvényen elsődleges szempont a biztonság! Ezért az állatotthon területén egyszerre maximum 500 fő tartózkodhat. Belépni kizárólag szájat és orrot is teljesen befedő maszkban lehet és kérjik, ezt végig magatokon tartani. Tartsátok egymástól a biztonságos 1,5 – 2 méter távolságot és használjátok a több pontra kihelyezett kézfertőtlenítőket!
Minden kutyát és gazdit szeretettel várnak! 
FIGYELEM! A rendezvény kizárólag olyan kutyával látogatható, aki jól szocializált, egy évnél frissebb veszettség és kombinált oltással rendelkezik, melyet az állat oltási könyvének bemutatásával kell igazolni, valamint nincs fertőző betegsége. Kölyök-növendék kutya CSAK BEFEJEZETT oltási programmal látogathatja a rendezvényt! Kérik, mindenki gondoskodjon kullancs elleni védelemről saját maga és a kutyája számára. A megelőzés életet menthet!