Ültetett tárlatvezetés képek, fogások, ízek és formák között Winkler Nórával
Szeretni, szeretve lenni, szerelembe esni, őrülten vágyakozni - közös érzéseink, sőt, a legalapvetőbbek. Szereti a témát a képzőművészet is, ábrázolása az éteritől az életszerűn át, a forró érzékiségig mindent lefed. A Société Budapest Valentin napi vacsoraestjére ezek közül válogat Winkler Nóra. Gazdag az anyag, mert nemcsak a képeket, de festőiket is körülveszik szerelmi legendák, szövevényes viszonyok, hol boldog, kerek házasságok, hol meg újrajátszott mitológiai orgiák.
Mindezekre Krasznai Norbert, a Société Bistro & Bar séfje kreál egy hat fogásos érzelmes-érzéki menüsort, ahol a tálak és a képek hol színekben, hol textúrákban, hol egymásnak teremtett alapanyag párokban kapcsolódnak a szerelmi művekhez. A vacsora alatt Winkler Nóra kalauzolja a vendégeket műtárgyak és művészeti szimbólumok között, a fogásokban pedig ezek köszönnek vissza Krasznai Norbert séf interpretációjában.
MENÜ:
Előétel: tojás, cukkini, retek - Koktél: Maybe Flip (Elyx, retek, gyömbér, ehető virág)
Leves: kókusz, lila karfiol, vadrizs - Kovács Nimród Furmint 2016
Előétel: kacsamáj, zöldalma, gyömbér - Dr. Bürkin Wolf Wachenheimer Riesling 2017
Főétel: nyelvhal, paszternák, mák - Koktél: Andy & the Crew (vérnarancs, chai tea, mák)
Főétel: kacsamell, gomba, áfonya - Chanson Beaune Pinot Noir 2016
Desszert: méz, sütőtök, fahéj - Gizella Szamorodni 2017
Kapunyitás: 18:00
Érkezés: 18:30
Kezdés: 19:00