Egyéb

Backstage Plusz

Lumen kávézó
2020. március 10. (kedd) 17:00 - 20:00

Helyszín:

Lumen kávézó
1085 Budapest, VIII. kerület, Horánszky utca 5.

Folytatódik a Backstage Plusz, a Hangfoglaló Program megújult zeneipari beszélgetéssorozatának haladó prorgamja. A kerekasztal-beszélgetés és az azt követő listening session során olyan zeneipari előadókat, managereket és egyéb szereplőket várnak, akik már rendelkeznek a diskurzushoz szükséges szakmai tapasztalattal.


A program ingyenesen látogatható, de regisztrációköteles, regisztrálni az alábbi űrlap kitöltésével lehet: regisztrácó


PROGRAM
17.00-18.30: A kiadók működése ma
Zeneipari kerekasztalbeszélgetés
Előadók: Csontos Noémi Virág (Magneoton), Peremenczky Krisztina (Universal Music Hungary), Balogh Zsombor (Gold Record)


A digitális korszak nagy vesztesei, a 2000-es évek elején a zeneipar és a zene halálát vizionáló lemezkiadók úgy tűnik hogy túl vannak egy nehéz korszakon, és lassan, de biztosan reagáltak a zeneipar változásaira, valamint a digitális korszak kihívásaira. Mindez a teljes működésük átalakulásával járt együtt. Sokakban, sokszor felmerül a kérdés, hogy van-e még szükség lemezkiadókra? Hogyan épülnek fel ma a kiadók? Milyen feladatokat végeznek és mikor érdemes hozzájuk fordulni? A beszélgetés során Csontos Noémi Virág (Magneoton), Peremenczky Krisztina (Universal) és Balogh Zsombor (Gold Record) válaszolnak minden felmerülő kérdésre a kiadók működéséről a digitális korszakban.



18.45-20.00: Listening session
Listening session a Backstage Pluszon
Most tesztelheted a zenekarod!


Jelentkezz, küldd be nekünk előzetesen zenekarod bemutatkozását, közösségi és online felületeinek elérhetőségét, amennyiben szeretnéd hogy ismert zeneipari szakemberek elemezzék produkciódat a Backstage Plusz második részében.
Meghívott vendégeink a helyszínen öt produkciót részletesen elemeznek.


Jelentkezési határidő: március 2. 11.00