Egyéb

BGE Virtuális Állásbörze

Online nézhető ONLINE
2021. május 05. (szerda) 08:00 - 2021. május 06. (csütörtök) 20:00

2021. május 5-6-án először rendezik meg virtuálisan a már hagyományosnak mondható tavaszi BGE Állásbörzét.
A két napos rendezvénysorozaton a BGE képzési palettájának megfelelően a Karok vállalati partnerei a képzési területhez illeszkedő munkakörökkel várják a látogatókat.
A kiállító cégek között megtalálhatóak lesznek mindhárom Kar nagy partnerei.
Az Állásbörze platformja hamarosan elérhető lesz. Nemsokára jelentkeznek a további információkkal.
A Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karhoz kapcsolódóan megtalálhatók a vezető hotelláncok és a turizmus-vendéglátás szektor képviselői, valamint kereskedelmi és szolgáltató cégek várják szakmai gyakorlati helyekkel, részmunkaidős pozíciókkal és álláslehetőségekkel a hallgatókat, frissdiplomás pályakezdőket.
A Külkereskedelmi Kar esetében a kiállítók főként szállítmányozás-logisztika, gazdálkodás, kereskedelem, marketing, kommunikáció illetve pénzügyi szolgáltató területeken kínálnak majd pozíciókat a látogatók számára.
A Pénzügyi és Számviteli Kar partnerei többnyire adótanácsadó és könyvvizsgáló cégek, bankok és szolgáltató központok, akik sokszínű pozíciókkal várják a hallgatókat és frissdiplomás pályakezdőket.
Az Állásbörzét interaktív előadások, fogadóórák, és egyéb érdekes programok színesítik.
A rendezvényen megjelennek önkéntes szervezetek is, ahol a hallgatók a számukra fontos társadalmi ügyek képviselőivel ismerkedhetnek meg, betekintést nyerhetnek a szervezetek munkájába, és önkéntesként csatlakozhatnak a szervezetekhez.
Az Állásbörzén, a BGE Virtuális Aulában bemutatkoznak a területhez kapcsolódó szervezeti egységek is, egyúttal bemutatásra kerülnek az Egyetem mesterképzései, szakirányú továbbképzései és a Doktori képzés is.
Az érdeklődők a rendezvény virtuális helyszínein kapcsolatba léphetnek a kiállító partnerekkel, és önéletrajzukkal jelentkezhetnek a nyitott pozíciókra.