Egyéb

Budapesti Távmozi

Online nézhető ONLINE
2020. április 21. (kedd) 10:00

 A Budapest Film Zrt. mozijai március 12-én az elsők között állították le a vetítéseket, hogy a nézők és a mozisok egészségét semmiképp se fenyegethesse a járvány. Most pedig örömmel mutatják be új kezdeményezésüket, a Budapesti Távmozit. A Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino Cafe filmszínházak április 21., keddtől ismét napi műsorrendben vetítenek a film.artmozi.hu címen keresztül. A kínálat folyamatosan új mozipremierekkel és filmfesztiválokkal bővül.


Az előadásokra a szokott módon válthatnak kedvezményes jegyeket az interneten. A virtuális gépházakban ugyanazok a mozigépészek dolgoznak, mint rendesen, és az online nézőterek bejáratánál is ugyanazok a jegyszedők várják a nézőket, akikkel a kedvenc mozijukban máskor is találkozni szoktak. A Távmozi vetítéseire váltott jegyekkel közvetlenül a budapesti művészmozik fennmaradását és a Budapest Film munkatársainak megélhetését segíthetik a váratlan mozinélküliség idején.


Az igazi mozik újranyitása nagyon nagy ünnep lesz, akármikor is jön el az a nap. Szeretnék, ha a Budapesti Távmozi nézőit üdvözölhetnék ott majd legelsőként, mert ők azok, akik ebben a nehéz időszakban is ragaszkodnak a mozizás élményéhez.