Egyéb

Clique Party & Sale

Clique Design Stúdió
2019. október 10. (csütörtök) 14:00 - 20:00

Helyszín:

Clique Design Stúdió
1082 Budapest, VIII. kerület Baross utca 47

Idén újra érkezik a Design Hét Budapest / Budapest Design Week programsorozat, így természetesen a Clique Design Studio csapata is örömmel kitárja kapuit az érdeklődők előtt.


A csütörtöki rendezvényünkön személyesen találkozhattok a tervezőinkkel, kifaggathatjátok őket a tervezés folyamatairól, beleshettek a kulisszák mögé és felpróbálhatjátok különleges termékeiket is.
Mindemellett egy jó hangulatú design vásárral is kedveskedünk nektek, ahol szuper kedvezmények várnak rátok.


Milyen akciókra számíthattok?
DELACIER ékszerek és kiegészítők akár 50-60%-os kedvezménnyel is. Ne feledjétek, ezek a szuper akciók a készlet erejéig tartanak. :-)


Az Alma Abonyi számára mindig izgalmas a Budapest Design hét. Hat évvel ezelőtt indult el hivatalosan a márka, három évvel ezelőtt pedig debütáltak a bőrtáskák. Idén szeretnék a kedvetekre tenni és nagy kedvezményeket adni az első kollekciónkra, az utolsó darabokra. Így ezen az eseményen minden táska és pénztárca 30-70% kedvezménnyel lehet a Tietek. Gyertek, gyertek!!


Zolyomi Laura made in hungary legújabb őszi-téli kollekciója először lesz látható a nagyközönség számára, ráadásul csak most minden ruha 30% kedvezménnyel vásárolható meg.

Lakatos Mónika - Romanimo
2019. november 12., 19:30 Lakatos Mónika - Romanimo

Évszázados roma balladák és ritmusos pergetők a Müpában.

Jegyvásárlás