Egyéb

Csiribiri családi délután

Klebelsberg Kultúrkúria
2019. november 09. (szombat) 15:00 - 2019. április 06. (szombat) 18:00
Ár: 1000 Ft

Helyszín:

Klebelsberg Kultúrkúria
1028 Budapest, II. kerület Templom utca 2-10.

15.45 ABC bábszínházi koncert a szavak birodalmában  - A Lovász Edina Duó családi koncertje
Abszurd? Bravúr? Celeb? Micsoda furcsa szavak? Vajon mit jelenthetnek? Derítsük ki együtt! Hogyan? Interaktív játék és dalok segítségével! Zenés utazásunkban a szavak birodalmába kalauzoljuk el a gyerekeket és az egész családot. A Laik Eszter verseire és az azokból született dalokra épülő koncerten bejárjuk a kutyák birodalmát, körülnézünk Afrikában, és a dzsungelbe is eljutunk, ahol törzsi táncot lejthet mindenki, aki csak szeretne. Utunkat végigkíséri Pali, a kisfiú, akivel olyan jót lehet beszélgetni, mint talán senkivel ezen a világon. Vele együtt játszunk és tanulunk észrevétlenül. 


17.00 Zsiga föstő fest - a Tintaló Társulás előadása
Jó dolga volt Zsiga föstőnek. Naphosszat festegethetett hófehér palettája segítségével hófehér házakat, fákat, bokrokat. Hófehér életét semmi meg nem zavarhatta. De mi van, ha Bazsarózsa Mária, Zsiga föstő felesége mégis valami másra vágyna… hogy mire? Maga sem tudja. Zsiga föstő pedig igyekszik, igyekszik…
Látható továbbá két szín (a Kék meg a Sárga) veszekedése. Bemutatunk egy fura figurát: a zöld Lificet. Kiderül, hogy hét különböző kék virág közül ki hasonlít leginkább Varga Julcsa szemére. Végezetül pedig a Feketerigóról mesélünk, aki azt hiszi: ő a legrútabb madár a ligetben.
Lázár Ervin meséjét játssza: Törőcsik Eszter színművész


Kézműves játszóház


Jegyár: 1000 Ft

Parno Graszt lemezbemutató koncert a Müpában február 14-én!