Egyéb

Dante XXI. - Békebeli brunch Wossala Rozinával

Gabor Miklos Szoke Studio
2018. október 14. (vasárnap) 11:00
Ár: 8800 Ft

Helyszín:


1000 Budapest, VM Csepel Művek

Vasárnap délelőtt Szőke Gábor Miklós és Wossala Rozina, a Bestia étterem és számos gasztrohely háziasszonyának vendégei lehetünk.


Szőke Gábor Miklósnak, hazánk egyik legsikeresebb kortárs művészének a Csepel Művekben található stúdiója a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál új helyszíne. Szőkét legtöbben monumentális, ipari léptékű, köztéri állatszobrairól ismerik, de a szobrok mellett a művész festményeket is készít, valamint díjnyertes bútorokat és belső tereket tervez, melyeket magánmitológiája, a Dante Birodalom határoz meg.


Vasárnap délelőtt Szőke Gábor Miklós és Wossala Rozina, a Bestia étterem és számos gasztrohely háziasszonyának vendégei lehetünk. Az izgalmas, délutánba nyúló brunch Budapest aranykorát idézi, melynek keretében 30-as évekbeli piacok és vendéglők fogásai kerülnek az asztalra, illetve megismerkedhetünk Weiss Manfréd, a Csepel Művek egykori alapítójának étkezési szokásaival. Azok a vendégek pedig, akik 30-as évekbeli öltözékben jelennek meg, egy Szőke Gábor Miklós által tervezett különleges ajándékot is kapnak.

KULTÚRKEDD április 2.
KULTÚRKEDD április 2.

Kezdjétek április 2-án kedden a PORT.hu-n a napot!