Egyéb

Depresszió. Vagy mégsem?

Online nézhető ONLINE
2020. június 17. (szerda) 17:45

A depresszió egy végtelenül komoly betegség, ám az emberek nagy többségénél még nem az, aminek titulálják.

Mert egy sima B-vitamin hiány, túlzott toxikáció a szervezetben, akár az emésztőrendszerből, vagy egy munkahelyi adottságból fakadhat, és elvezethet egy olyan hormonális állapotig, aminek a tünetei valóban beazonosÍthatóak a depresszióval, de maga a szerotonin-szint változás, ami kiváltja az orvosilag diagnosztizálható depressziót, nincs jelen! Ilyenkor nem működnek a gyógyszerek, nem segÍtenek az orvosi terápiák.

Következő előadásukból megtudhatod, hogy mit tehetsz prevencióban és önismeretben azért, hogy visszaadd a szervezetnek az egyensúlyi állapotát, ezáltal a polaritásodat, a bipolaritásodat, a hangulathullámzásaidat megszűntesd. Mindezt a Gemma Method alapjaira helyezve.

Előadójuk, Mezei Tünde 15 éves tanácsadói munkássága során, több, mint 10.000 esetnél megfigyelt törvényszerűségeket ötvözve a tradicionális és tudományos kutatásokon alapuló nézeteket, létrehozta a Gemma Methodot, ami egy prevenciós és önismereti módszertan.

Ismerd meg ezen az estén gondolkodásmódjukat az egészségtudatosságról és garantálják, hogy elgondolkodva és Önmagadra ismerve térsz haza, konkrét rálátással, hogy hol is kezdj el dolgozni Önmagadon ahhoz, hogy visszaállítsd a kibillent egyensúlyt.

Jegyvásárlás után hozzáférést kapsz a zárt Facebook csoportba, ahol az előadást megtekintheted és a témával kapcsolatos kérdéseidet felteheted.