Egyéb

Dumaszínház: All stars - Hadházi László, Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán

Online nézhető ONLINE
2021. január 29. (péntek) 19:00

Stand-up comedy előadás - Hadházi László, Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán.


Hadházi László:


Hangulat-karbantartó, 30 éve a pályán, de ha a nevét hallják, sokan még így is azt hiszik, egy afrikai orvos, pedig Karinthy-gyűrűs humorista.


1971 óta ír, de csak a kilencvenes évek közepétől jelennek meg írásai vicces lapokban. Több könyv társszerzője kollégáival.


Nekem 8. /Litkai - Hadházi/


Megint 8. /Litkai - Hadházi/


A Föld kilencvenkilenc legkevésbé ismert csodája /Pataki Balázs - Litkai Gergely - Kovács András Péter - Hadházi László/


Korábban rádiós műsorvezető, de ma már kizárólag a Rádiókabaré szerzője és előadója. Egy-két televíziós produkcióban is feltűnt, majd a Showder Klub nevettetője lett. A Dumaszínház társulatának egyik alapító tagja.


Negyvenhetes cipőt hord. Példaképe Malcolm Young az AC/DC ritmusgitárosa.


Kovács András Péter:


Az egyik legrégibb fellépő, aki mára az emberélet útjának feléhez ért, és ha így fejlődik az orvostudomány, még jó darabig ott is marad. Megérett, és egyre kiszámíthatatlanabbá vált: nem lehet tudni, hogy két nevetés között mikor facsar egyet a szíveken. Úgy tűnik, magáról mesél, de mindvégig rólunk beszél, és mindvégig igaza van. És közben olyan vicces, hogy fel sem tűnik, milyen alacsony.


Kőhalmi Zoltán:


Ibicsoki Zoltán, meteorbecsapódás-emlékhely, gesztenyével megdobált menyasszony, toló uszály, szotyi-vonal. Aki szereti a stand-up comedy műfaját, annak az előző kifejezések olvastán minden bizonnyal beugrik a Dumaszínház egyik legnépszerűbb humoristájának neve.


Ahogy szülővárosában, Szentesen sokan ismerik, Kőhalminé Zolika azonban nem a dumaszínpadon kezdte a pályát. A Karinthy-gyűrűvel kitüntetett, pályaelhagyó építészmérnök valójában sosem akart kiállni és beszélni, jól érezte magát a háttérben. Szerencsére, mégis megpróbálta.
A szomorú bohóc nem is olyan szomorú, hiszen háromgyermekes, boldog családapa és férj, Humorfesztivál-győztes, a műfaj egyik legrutinosabb képviselője. Nem politizál, nem beszél celebekről és nem káromkodik. Sikeres saját estje után a Showder Klub speciális adásában, elsőként készíthetett önálló adást.