Egyéb

Elfeledett Italok Online MasterClass - Lukács Rolanddal

Online nézhető ONLINE
2021. február 25. (csütörtök) 16:00 - 17:30

"Elfeledett italok", avagy mi porosodik a backbaron.
A részvétel regisztrációhoz kötött, amit az esemény oldalán tudtok megtenni. Ennek oka, hogy minden résztvevő számára biztosítanak kóstolót az alábbi italokból:
Jack Old No7, Jack Honey, Jack Fire, Finlandia Grapefruit és Coconut
Az italokat az iskolában tudjátok átvenni, cím: 7.kerület Lövölde tér 2. (hétköznap, hétfőtől-péntekig 12:00-18:00 között, mielőtt érkeznél kérik,  csörögj: +36-20/355-84-00!!!
"Mint márkanagykövet mindig akad olyan brand vagy annak bizonyos változata a portfólióban amivel nehezebb a bárosokat megkedveltetni, a jól bevált presztízs márkák mellett, amit mindenki kellően ismer.
Így pont a mi feladatunk, hogy a kevésbé ismert, szeretett termékeket is meg tudjuk mutatni és kedveltetni a szakmával. Ezért választottam ezt a témát erre az előadásra és kóstoltatásra, amivel ezeket a párlatokat szeretném leporolni és elmesélni a történetüket. Természetesen mutatnék pár receptet, hogy gyakorlatban is lássátok mennyire jól tudnak ezek az italok működni.
Remélem sikerült felkelteni az érdeklődéseteket és találkozunk az előadáson, ha csak virtuálisan is.
- Üdv, Lukács Roland Brown-Forman Brandambassador"


Lukàcs Roland a Brown-Forman portfolió márka nagykövete.
Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a vendéglátás szakterületén. Ebben bàros,szakmai tanácsadó és márka nagykövetként is gyűjtött tapasztalatot. Magyarország vezető bárját,a Boutiq’Bar-t erősítette 10 évig mint head-bartender és bár manager.
2018 szeptembere óta a B-F csapatának a tagja,így az Amerikai Whiskey-k,a Vodka és a Tequila a fő fókusz pontja.