Előadó: dr. habil. Forgács Attila klinikai szakpszichológus, a Corvinus Egyetem docense
Ízlések és pofonok különböznek. Miért válik egy étel kedvencünkké? Miért undorodunk egy másik ételtől, amit mások viszont élvezettel fogyasztanak? Mi az evolúciós oka, hogy élnek közöttünk ínyencek, akik minden új íz iránt lelkesednek? Mások (a finnyások) étkezési repertoárja miért szűkül be néhány ételre? Probléma-e az egészséges étkezés és mikor válik zavarrá? Milyen lelki célokat szolgál a diéta? Mit tehet a szülő a válogatós gyerekével? Az előadást követően az előadó dedikálja Az evés lélektana című nagy sikerű könyvét, ami a helyszínen kedvezményesen megvásárolható.
A havonta jelentkező sorozat neves szakemberek segítségével sokakat érdeklő és érintő pszichológiai témákat boncolgat.
Ár: 2000 Ft, kedvezményes: 1500 Ft