Egyéb

Erővonalak

Ganz Ábrahám Öntödei Gyűjtemény
2018. október 11. (csütörtök) 19:00
Ár: 800 Ft

Helyszín:


1027 Budapest, Bem József utca 20.

Erős határozott kontúrok, súlyos vonalak, fény-árnyjátékok…


A fém keménysége, majd lágysága és újra szilárd állapota, egy örökös változás, transzformáció. A kapott forma határozott alakjával helyezkedik el a térben, sugároz erőt és dinamikát. A Ganz Ábrahám Öntödei Gyűjteményben a fémekben rejlő mérhetetlen erőt és ugyanakkor lágyságát kívánja bemutatni az Erővonalak elnevezésű performance-val.


Részletes program:
19:00 - Kapunyitás
SZNAP Fotóműhely Katona Bálint stylisttal
Vedd fel a csíkos ruhád és olvadj bele a kollekció installációjába egy fotó erejéig!
“A SZNAP dizájn fotómasina egy bulikra és rendezvényekre szánt közösségi játék. Külsőre egy vintage kamera, de belülről egy digitális fényképezőgép. Az egyedi SZNAP fotómasina a Budapesten élő, orosz származású Pavlovszkaja Natasa fotóművész hozta létre, külföldön látott példák alapján.”
(A program teljes ideje alatt.)
19:30 - Tárlatvezetés
20:00 - Interferencia tánc bemutató
Ottlik Julianna, textiltervező kollekciójának bemutatója
Gasztronómiai különlegességek kóstolója
“Az eseményre készülünk egy food design-installációval is, amely még több élménnyel egészíti ki a dinamikus, látványos pillanatokat. Finom és izgalmas finger foodok várnak - fekete és fehér éles kontrasztja, ízek és ívek interferenciájával és az interaktív játék kihívásával. Az ételeket a Mástészta - Fooddesign Stúdió és a dynamobake cukrásza készíti - ragadd meg a falatot és kísérletezz a lehetőségekkel!”
20:30 - Tárlatvezetés
21:00 - Interferencia tánc bemutató 2.0
Ottlik Julianna, textiltervező kollekciójának bemutatója


A program a SZNAP fotóműhely Katona Bálint stylist együttműködésével, a kóstoló pedig a Dynamobake és a Mástészta közreműködésével valósul meg.