Egyéb

Feldmár Filmklub

ONLINE
2020. május 22. (péntek) 18:30 - 2020. szeptember 04. (péntek) 21:30
Ár: 2000 HUF

Helyszín:

ONLINE
1000 Budapest, Világháló

Filmek Távmoziban, beszélgetés Zoom-on!


"Egy elég jó kis filmklub"-ba vághattok bele, ahol a Mozinet-es kínálatból válogatva lehettek együtt úgy, hogy itt senkinek sem kell hozzáértőnek lennie. Csak hagyni, hogy a hatás alá kerüljetek…utána leülni és elmondani a benyomásaitokat, felmerülő gondolatokat, érzéseket…meghallgatni a többiekét….inspirálódni, töltekezni. Vajon lesz bármilyen közötök ezekhez a művekhez? Szerethetőek lesznek vagy visszataszítóak? Vagy fogalmatlanul és tompán hagynak Titeket?" 


A filmvetítések utáni beszélgetésen a Feldmár Intézet munkatársai és meghívott vendégei is részt vesznek. Egyikük sem szakértő, filmes guru vagy filmkritikus. Személyes kötődésük, érintettségük, a téma iránti vonzódásuk alapján jöttek össze egy-egy film köré beszélgetőpartnernek.


Helyszín: otthon, nálad


Ha hív valami a film rövid összefoglalóját olvasva, megérintett a téma, vagy szeretsz beszélgetni, esetleg egyenlőre egyik sem, csak kíváncsi vagy arra, mi fog kisülni ebből, akkor szeretettel várnak. Nem kell filmesztétának lenned, ha magadból, az élményeidről beszélgetsz velük, az bőven elég lesz. Ők is pont ugyanezt fogják tenni!


 

Ajánlók és kritikák:

  • 2020. május 20.: Feldmár Filmklub Habár a mozik még nem nyithattak újra, azért filmklubos előadásokon és...