Egyéb

Folk-kocsmakvíz

Online nézhető ONLINE
2021. január 14. (csütörtök) 19:00 - 22:00

2021-ben Folk-kocsmakvíz a játszani vágyó, 4 és 7 fő közötti baráti társaságok, csapatok számára a Hagyományok Háza online terében!


A játék a pandémia időszaka alatt az online térben lesz, így a határok és távolságok megszűnnek, távolabb élő barátokat is szeretettel várják!
A játékot szokás szerint Varga Máté fogja vezetni, amit a csapatok élőben tudnak követni online. A feladatlapokat szintén egy online feladatkészítő rendszerben küldik el, a csapattagok egymással pedig otthonról, egy szabadon választott és létrehozott felületen (meet/zoom/teams/skype/stb.) tudnak beszélgetni egymással.
Aki komoly, tudományos, feszengő hangulatú versenyre számít, az csalódni fog, mert itt nem a lexikális tudásra, hanem kreativitásra és vidámságra lesz szükség! A kérdések valamilyen módon a Táncházmozgalomhoz, a népművészethez, népi mesterségekhez kapcsolódnak, tehát jó, ha minden csapatban van legalább 1-2 fő, aki ezekben a témákban jártas! A muzsika-felismerő fülét és a tippelő-tehetségét se hagyja otthon senki, hiszen egyedi és izgalmas nyeremény a bajnok-csapatok jutalma!


Regisztráció: https://forms.gle/mQgeKpf9U5uBYqit9