Egyéb

Futrinka - workshop - Felfedezők Mozgásos alkotófoglalkozás

Trafó
2021. október 14. (csütörtök) 17:00

Helyszín:

Trafó
1094 Budapest, IX. kerület, Liliom utca 41.

Lenne kedved tengerre szállni és új szigeteket felfedezni? Szívesen utaznál az óriásteknős hátán és merülnél bele a korallzátonyok káprázatos világába? Balról beúszik egy nagy szem - a bölcs bálnáé. Ha elég bátor vagy, elmondja titkát. Jobbról világító medúzák hívnak táncolni - kövesd őket a Kincses szigetre!


A tízalkalmas workshop sorozaton a tengerek világával, a szigetekkel és a nagy felfedezőkkel foglalkozunk. Képzeletbeli utazásunkon sokat fogunk játszani, mozogni és alkotni. Szeretettel várjuk a kalandvágyó 9-11 éves gyerekeket! A részvételhez semmi előzetes tudás nem szükséges.


A workshopok a mozgás és alkotás összekötésén alapulnak, egymásból nyernek inspirációt. Mozgásból alkotás lesz, az alkotásból mozdulat, játék. Szeretnénk olyan környezetet teremteni a gyerekeknek, ahol felszabadultan mozoghatnak, kísérletezhetnek és alkothatnak, művészeti technikákat próbálhatnak ki, tanulhatnak meg. A foglalkozásainkon a tudatos felépítésnek következtében, a közös játék során a gyerekek különböző képességei és készségei is fejlődnek:
- az elfogadás,
- együttműködés,
- finommotorika,
- mozgáskoordináció,
- testtudat,
- szem kéz koordináció,
- ritmus és zenei készség,
- kreativitás.


Kulcsszavaik: mozgás • mese • szerepjáték • felfedezés • alkotás • érzelmek • humor


A workshopot Tillmann Hanna képzőművész és Bóbis Enikő művészetterapeuta vezetik.


A foglalkozások egymásra épülnek, így tanfolyamszerűen lehet részt venni rajtuk. A workshopokra csak a gyerekeket várják.