Egyéb

Halál?/Félelem?

Online nézhető ONLINE
2021. március 05. (péntek) 21:30
Ár: 1000 Ft

Online tárlatvezetés Zoom platformon


Miért félünk a haláltól? Félünk a haláltól? Mitől félünk még? Szeretünk félni? Mit tartunk ijesztőnek? Mennyiben határozza meg félelmeinket az adott kor adott társadalma? Gondolatindító, szabad asszociációs online (nem csak) képzőművészeti kalandozás a Magyar Nemzeti Galéria műtárgyaival 21.30-tól, miután a gyerekek lefeküdtek. ??

Az online tárlatvezetés kifejezetten felnőtteknek szól.
Tárlatvezető Koós Nikolett


Programdíj: 1000 Ft
Időtartam: 50 perc
Max. résztvevő szám: 35 fő
Platform: ZOOM


FONTOS!
A vezetéshez történő csatlakozás linkje a Pdf formátumú jegy alsó részén, a tájékoztató szöveg után egy keretben található. Ez a vásárlás végén rögtön megjelenik a szöveges rész alatt, görgess lejjebb. A jegyet a Nyomtatás gombra kattintva is megtekintheted.

Ezt a Pdf jegyet a jegymesteres fiókodból is elő tudod keresni. Használd a Bejelentkezés menüpontot, a vásárláskor megadott e-mail címmel és jelszóval, majd a Vásárlásaim alatti listából válaszd ki, ezután a Részletek-re, tovább az Utalvány/Jegy megtekintésé-re kattintva nyisd meg.

A Jegymestertől "Sikeres vásárlás" tárgyú emailt kapsz, ebben azonban NEM szerepel a jegy és a programhoz vezető link sem, de megtalálhatod azt a linket, ami a Bejelentkezéshez irányít, onnan pedig a fent leírtak szerint kell tovább haladni.


Az online tárlatvezetés az angol nyelvű ZOOM oldal szolgáltatását használja, így a link https://zoom.us/j... kezdetű lesz. Amíg nem indul el a bejelentkezések fogadása, addig csak egy angol nyelvű alapszöveg olvasható, ami szíves türelmedet kéri. A vezetés előtt a tárlatvezető belép a virtuális térbe, ahová  egyesével fogja beengedni az érdeklődőket.


Ha problémád akadna a csatlakozással, hívd a szervezőket a +36 20 439 7408 telefonszámon. A késve érkezőknek a kezdési időponttól számítva még 10 percig van lehetősége csatlakozni az eseményhez.