Egyéb

Hargitai vs. Kereki – Zsurnaliszta Vitaest

ONLINE
MagNet Közösségi Ház
2021. június 03. (csütörtök) 18:00 - 20:00

Helyszín:

ONLINE
1000 Budapest, Világháló
MagNet Közösségi Ház
1062 Budapest, VI. kerület Andrássy út 98.

Újabb Zsurnaliszta Vitaest a láthatáron!
Mostanra büszkén kijelenthetik, hogy követők igen sokféle Zsurnaliszta Vitaestet láthattak már. Találkozhattatok már a Magnet Közösségi Házban, szabadtéren a Millenáris Parkban és az online térben is. Voltak rendezvények, ahol tapintani lehetett a feszültséget és voltak, ahol a közéleti újságírás kultúrájának legnagyobb mélységeit fedezték fel. Voltak mérsékeltebb, baráti hangvételű beszélgetések, de voltak olyan párbajok is, ahol a vendégek látványosan egymásnak estek. Egyvalami azonban állandó maradt: azon dolgoznak, hogy tovább építsék Magyarországon a vitakultúrát. Azt vallják ugyanis, hogy bármilyen vita jobb, mint annak a hiánya!
Most pedig bemutatják nektek a következő párosítást: június 3-án Kereki Gergő a Mandiner társfőszerkesztője vitázik Hargitai Miklóssal, aki a Népszava főszerkesztő-helyettese és a legnagyobb létszámú hazai médiaszervezetnek, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének az elnöke. Ezen a vitaesten a  vendégek minden olyan kérdést érinteni fognak, amit a közéleti újságírással kapcsolatban tudni akartatok. Legyen szó akár a szólásszabadságról, a médiafinanszírozásról vagy az újságírók világának komplex jogi kérdéseiről.
A Transzparens Újságírásért Alapítvány, a MagNet Bank támogatása, valamint az est két főszereplőjének személye garancia arra, hogy valódi vitában lesz részetek, ami a mai Magyarországon a kihalástól súlyosan veszélyeztetett jelenségek közé tartozik. Ha végre egy valódi eszmecserére, pörgős disputára és tartalmas időtöltésre vágytál, itt a helyed! Gyere el a Zsurnaliszta Vitaestre és építsed velük együtt Magyarországon a médiatudatosság kultúráját!
Időpont: 2021. június 3.
Helyszín: MagNet Közösségi Ház
A Vitaestet a hatályos járványügyi szabályoknak megfelelően fogják tartani, ezért az online közvetítés mellett a személyes jelenlétről később tudnak tájékoztatást adni, addig is maradjatok velük!
A vitaest a művészeti, tudományos és társadalmi kérdésekkel foglalkozó MagNet Labor sorozat része.
Várnak szeretettel!