Egyéb

Harlem Globetrotters - Magic Pass Meet&Greet 2020

Helyszín/Időpont változás
Tüskecsarnok
2021. május 24. (hétfő) 17:00
Ár: 7000 Ft

Helyszín:

Tüskecsarnok
1117 Budapest, XI. kerület, Magyar tudósok körútja 7.

Csatlakozz a meccs előtti Magic Pass Pre-Show-hoz! A meccs előtt, egy 30 perces interaktív esemény részese lehetsz, ahol személyesen találkozhatsz a Harlem Globetrotters játékosaival, autogramot gyűjthetsz és fényképeket is készíthetsz velük.


A 2020-as „Pushing the limits” világkörüli turnéjuk egyik állomása Budapest is, a turné érintiaz Egyesült Királyságokat, Franciaországot, Spanyolországot, Németországot, Ausztriát, Olaszországot, Dániát, Finnországot, Svájcot és Svédországot is.


A koronavírussal kapcsolatos nemzetközi helyzet tükrében, valamint tekintettel a kialakult járványügyi helyzetre, a szervezők egy későbbi, új időpontra halasztották az amerikai csapat budapesti fellépését is.


A Harlem Globetrotters eredetileg 2020. május 19-én a Tüskecsarnokban lépett volna fel, a turné újratervezése miatt, a magyarországi előadásuk is új időpontban és új helyszínen kerül megrendezésre: 2020. szeptember 29-én, a Papp László Budapest Sportarénában láthatja őket a magyar közönség.


A jegyek érvényesek az új dátumra, de a helyszínváltozás miatt kicseréljük azonos vagy jobb kategóriára, melyeknek a kiküldését augusztusra tervezzük.


A világszerte legendásnak számító Harlem Globetrotters® neve már 93 éve egyet jelent az egyedülálló családi szórakozással és a pazar kosárlabdázással. Az Original Harlem Globetrotters tagjai a csapat története során eddig hat földrész 124 országában mutatták be híres tehetségüket. Sok esetben kulturális és társadalmi korlátokat döntöttek le, és rengeteg rajongót részesítettek élete első kosárlabda élményében. A Globetrotters büszke arra, hogy bekerült a Naismith Memorial Basketball Hall of Fame tagjai közé, kilenc szenzációs évtized alatt rajongók százmillióinak nyújtott már szórakozást – köztük pápáknak, királyoknak, királynőknek és elnököknek.


A Jószolgálati Nagyköveteket (Goodwill Ambassadors) többek között a Baden Sports, akik a hivatalos ruházati szolgáltatójuk, a Tum-e Yummies, akik a hivatalos gyümölcsital gyártójuk, a Carnival Cruise Line Inc. és a Nationwide Children’s Hospital szponzorálja. A Harlem Globetrotters International Inc. a Herschend Enterprises leányvállalata, amely a legnagyobb családi tulajdonban lévő szórakoztatóipari vállalat az Egyesült Államokban.


A csapattal kapcsolatos legfrissebb hírek és információk:www.harlemglobetrotters.com


Twitteren:@Globies


 


A kosárlabda sztárjai megtanítanak néhány trükkre is, például arra, hogy hogyan tudod az ujjadon pörgetni a labdát! Fejlesztheted kosár tudásodat, a labdavezetést, a kosárra dobást és a zsákolást is gyakorolhatod velük! Lesznek kisebb méretű palánkok is, így a legkisebbek is úgy gyakorolhatnak, mint a Globetrotterek.


Fontos információ a Magic Pass Pre-Show-n való részvételhez:


A Magic Pass Pre-Show a hivatalos meccs előtti, 30 perces esemény.
Minden résztvevőnek rendelkeznie kell normál belépőjeggyel és Magic Pass jeggyel is, beleértve a gyerekeket, felnőtteket, kísérőket.
A Magic Pass jegyre a 20%-os gyerekkedvezmény nem érvényes.
A Magic Pass jegy a készlet erejéig, utólag is megvásárolható a normál jegy mellé. Utólag kizárólag csak a jegyirodákban vagy az esemény napján, a helyszínen van erre lehetőség.
A pályán kötelező a puha/gumitalpú cipő viselése.


17.00 kapunyitás a Magic Pass-szal rendelkező jegytulajdonosoknak!
17.30-18.00 Magic Pass Pre-Show – Meet&Greet
18:00 általános kapunyitás
19.00 meccs kezdete