Egyéb

Háztáji Reggeli

Szimpla Kert
2019. március 17. (vasárnap) 09:00

Helyszín:


1075 Budapest, VII. kerület Kazinczy utca 14.

"A Szimpla mindig kereste azokat a lehetőségeket, hogy miként tud egyszerre otthonos, szerethető, naprakész és színvonalas lenni, és időről időre, a korábbi tapasztalatokból kiindulva megújulni, valami újat felmutatni. Bizonyára rengetegen ismeritek nemcsak a Háztáji Piacot és a Háztáji Boltunkat, ahol őstermelőktől vásárolt alapanyagokból készítjük nektek a legkülönfélébb finomságokat, de magukat a piacos árusokat, és a náluk kapható portékákat is. Úgy gondoltuk, hogy még egy lépéssel közelebb hozzuk őket hozzátok, és a hétvégén szombaton és vasárnap is, az emeleten elindítjuk a Szimpla reggelit, ahol szintén a termelőktől beszerzett sajtokból, mangalica kolbászból, túróból, mézből és egyéb finomságokból állíthatjátok össze a saját reggeliteket.


Bizonyára ismerősen cseng a Csósza Manufaktúra neve, akinél mindig találtok friss gyümölcsöt a Piacon, vagy épp a Nárcisz Sajtműhely, akiknél a legjobb camembert, parmezánt vagy mozzarellát találjátok - és még sorolhatnánk a színvonalasabbnál színvonalasabb árusokat.


Úgy döntöttünk, hogy minden hét végére összeválogatjuk a legjobb dolgokat egy finom reggelihez, és svédasztalos formában tálaljuk a számotokra müzlikkel, bio gyümölcslevekkel, házi kakaóval, különleges teákkal és kávéval kiegészítve. Reggel kilenctől egészen délután kettőig vár mindenkit Béres Andi és Orbán Dániel a Szimpla reggelivel, a Háztáji alapanyagok legjavával a Szimpla kert emeletén."


Szombati reggeli: 4000 Ft/fő


Vasárnapi reggeli: 5000 Ft/fő


Ha gyerekekkel jöttök, nekik 6 év alatt ingyenes, 12 éves korig pedig félárat kell fizetni.