Egyéb

Hogyan fogjunk csillagot? online

ONLINE
2020. március 29. (vasárnap) 10:30

Helyszín:

ONLINE
1000 Budapest, Világháló

A kecskeméti Ciróka Bábszínház vasárnap délelőttönként 10.30-tól jelentkezik online előadásokkal és Mesébelépő játékkal. A játékban résztvevőknek virtuális matricagyűjtésre is lesz lehetősége. Ehhez nem kell mást tenni, csak vasárnaponként ellátogatni a színház Facebook-oldalára, megnézni az előadást és válaszolni a meséhez kapcsolódó kérdésekre.


Március 29-én 10.30-kor a Hogyan fogjunk csillagot? vár benneteket.


Égi és földi kalandok angyalszárnyon


Az angyalok jók. Mennyei harmóniákat énekelnek, tökéletes, felhő-alakú felhőket göndörítenek, ők vigyáznak a csillagokra az égen és az emberekre a Földön. Egy angyal maga a megtestesült jóság, bölcsesség és nyugalom. Vagy legalábbis annak kellene lennie…
A történet hőse egy kisangyal, Theo. Kissé hamisan szól az éneke, unja a tökéletes felhőket és nem igazán képes bárkire, vagy bármire vigyázni. Saját magára a legkevésbé. Így eshet meg, hogy Theo egy nap véletlenül elveszít egy csillagot. Leszáll a Földre, ahol egy nyüzsgő város zűrzavarában találja magát. Az idő gyorsan telik, neki pedig meg kell keresnie az elveszett égitestet napnyugtáig… És ez csak a kalandok kezdete.


Író: Gimesi Dóra
tervező: Mátravölgyi Ákos
zeneszerző: Ágoston Béla
Rendező: Kuthy Ágnes


Játsszák: Ivanics Tamás, Lendváczky Zoltán, Szörényi Júlia


LINK