Egyéb

II. Pedagógus Expo 2019

Budapest Kongresszusi Központ
2019. február 23. (szombat) 08:00 - 16:00

Helyszín:


1123 Budapest, XII. kerület Jagelló utca 1-3.

közösségi élményen keresztül szakmai támogatást”


A tanító is holtig tanul… A legfrissebb pedagógiai módszerekre és eredményekre nyit ablakot a Pedagógus Expo február 23-án, szombaton a Budapest Kongresszusi Központban. A rendezvény házigazdája Novák Péter, az előadók sorában pedig többek között olyan nagy személyiségek, mint Böjte Csaba, Gyarmati Éva vagy Jocó Bácsi...


2018-ban 26 ország 2000 magyar pedagógusa vett részt a rendezvényen a Kongresszusi Központban. Ahogy a tavalyi évben idén is négy teremben tartott szakmai előadásokra látogathatnak a részvevők. Emellett szakmai kiállítók mutatják be a pedagógusok munkáját segítő szolgáltatásaikat és termékeiket.


„Az a célunk, hogy közösségi élményen keresztül szakmai támogatást és emberi indíttatású megerősítést adjunk mindazoknak, akik gyermekeink nevelésével és oktatásával foglalatoskodnak.” – foglalja össze Balatoni Kata, szervező, aki neveléstudományi kutatóként és néptánc-pedagógusként missziójának tartja a hazai pedagógus szakma ösztönzését.


A rendezvény célcsoportját részletezve hozzáteszi: „A célközönség körébe tartoznak az anyaországban dolgozó bölcsődei gondozók, óvodapedagógusok, tanítók, a magyarországi nemzetiségi intézmények pedagógusai, a szórvány magyarság és a diaszpóra területen működő magyar közösségek oktatói.” Jó hír még az érkező pedagógusok számára, hogy a rendezvényen való részvétel 5 kreditet biztosít a kötelező pedagógus továbbképzés szabadon választható pontrészéből. Ahogy a szervezők ígérték, a Pedagógus Expo közösségi élményt ad; ennek szellemében egy különleges koncerttel zárul a rendezvény Szarka Tamás és zenekara jóvoltából.


Az előadók és kiállítok névsorát folyamatosan tesszük közzé a rendezvény oldalán, eseményénél és weboldalán: www.pedagogusexpo.hu

KULTÚRKEDD április 2.
KULTÚRKEDD április 2.

Kezdjétek április 2-án kedden a PORT.hu-n a napot!