Egyéb

Iskolai Sokszínűség Hete 2021. (online is!)

Online nézhető ONLINE
2021. április 12. (hétfő) 07:30 - 2021. április 16. (péntek) 16:00
Ingyenes

A Sokszínűség Oktatási Munkacsoport (SOM) 2021-re harmadjára is meghirdeti az Iskolai Sokszínűség Hetét, amibe minden iskola- és osztályközösség bekapcsolódhat - akár online oktatás alatt is.
A regisztráció linkje
A csatlakozó pedagógusok, iskolai szociális segítők, és más, gyerekekkel foglalkozó szakemberek ötleteket és eszközöket kapnak ahhoz, hogy április 12. és 16. között olyan, rugalmasan szervezhető programokat valósítsanak meg, amelyek során az előítéletek és az iskolai zaklatás ellen állnak ki.
A programra ezúttal új, e-learning anyagot készítenek, amit a diákokkal közösen, online oktatás során is lehet használni. Azok a csatlakozók pedig, akiknek iskolájában lehetőség lesz "személyesen" megtartani a programot, és ezt jelzik, – a készlet erejéig – ingyenes csomagot kapnak, melyben a program lebonyolítását segítő egyéb eszközök és kellékek találhatók.
A jelentkezőket a konkrétumok miatt (pl. postázzunk-e nekik segédanyagokat, vagy online anyagokat használnának) a későbbiekben külön megkeresik a regisztráció során megadott e-mail címen!