Egyéb

Ízek, Imák, Szerelmek - azaz Nőként egyedül utazni 2021

Online nézhető ONLINE
2021. április 10. (szombat) 11:00

Harmincz Rita, a Sárgaruhás lány blog írója valószínű az egyik olyan személy, akinek a legnagyobb változásokat köszönhetem az életemben. Ő volt az, akinek a posztját meglátva határoztam el 2016-ban, hogy feladom mindenemet, eladom az összes cuccomat - ahogyan ő tette- és kiköltözök Balira...lesz, ami lesz.
"Én ennek a félévnek köszönhetek elég sok mindent, ami történt azóta velem, de míg nekem Bali csak egy időszak volt az életemben, Ritának szinte az otthona lett.
Ha nem lenne a Covid-helyzet, valószínű ő most is Ázsiában élne a kislányával és magyar férjével, akit kint ismert meg Indonéziában. Akár csak a filmben.
Én még emlékszem, amikor 2016-ban Canguuban mesélte, hogy bár álmodik családról, de kezdi elengedni, hogy ezzel az életmóddal ez lehetséges lesz. És lám, mára megvalósult minden, amit szeretett volna.
Emlékszem a rengeteg hajmeresztő történetre és hogy tátott szájjal hallgattam a sztorikat egész éjjel, amiknek csak a hallgatásától is összeugrott a gyomrom, közben pedig azon gondolkoztam, hogy vajon hol lehet a komfortzónája ennek az alig 45 kg-os, pici lánynak és hogy honnan van ennyi bátorság benne?"
"Mi lehet a legrosszabb, ami történhet?" - ez volt a válasza és nevetett.