Egyéb

Janikovszky Éva mesehősei - rajzpályázat

Budapest
2019. március 04. (hétfő) - 2019. április 30. (kedd) 20:00

Helyszín:


1000 Budapest,

A Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ Rajzpályázatot hirdet – Janikovszky Éva mesehősei címmel az óvodás és kisiskolás gyermekek számára.


Melyik a kedvenc Janikovszky Éva mesehősöd? Rajzold le!
Janikovszky Éva könyvei összeforrtak Réber László illusztrációival. Gondoljunk csak például a Kire ütött ez a gyerek?, Az úgy volt, Már óvodás vagyok vagy Ha én felnőtt volnék című könyvekre, amely történetek elképzelhetetlenek az egyedi illusztrációk nélkül.
Neked melyik a kedvenced? Hogyan képzeled el?
Ragadj ceruzát, festéket, krétát vagy bármi egyéb rajzeszközt és alkosd meg nekünk a te saját Janikovszky Éva mesehősödet.
Egy vagy több mese illusztrálásával is nevezhetsz. Pályázhatsz, ha óvodás vagy alsó tagozatos vagy, közös alkotást is készíthetsz az ovis csoportoddal vagy osztálytársaiddal.


Beküldés módja:
A beküldött pályamű jobb alsó sarkába írd rá neved, korod és a település nevét, míg hátoldalára óvodád vagy iskolád nevét, címét és szülőd elérhetőségét. Amennyiben formailag nem felel meg a kritériumoknak, úgy nem áll módunkban a pályázatot elfogadni.
A rajzodat személyesen a Klauzál Ház információs pultjánál adhatod le vagy küldd el postán a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ 1222 Budapest, Nagytétényi út 31-33. szám alá.
A pályázat beküldésével egyidejűleg hozzájárulsz ahhoz, hogy pályaművedet ellenszolgáltatás nélkül megjelentethetik.


A pályázati művek közül Filotás Viktória szobrász-, keramikusművész, az Artér Művészeti Egyesület vezetője választja ki a díjazottakat.


1. díj: családi hétvége a Balatonakali Gyermektáborban
2. díj: családi mozijegy 4 fő részére (kupon)
3. díj: könyvcsomag
Csoportos különdíj:
Közös pályázat esetén színházjegy csoportod vagy osztályod részére a Klauzál Ház gyerek- vagy ifjúsági színházába.


Beküldési határidő: 2019. április 30. 20.00


Eredményhirdetés: a Mesefesztiválon 2019. május 19-én, vasárnap, ahol a pályaművekből kiállítást is rendeznek.