Egyéb

Jenny Wilson - Consent Ritual workshop (UK)

Sziget Fesztivál (Magic Mirror)
2022. augusztus 11. (csütörtök) 15:00

Helyszín:

Sziget Fesztivál (Magic Mirror)
1033 Budapest, Óbudai-sziget

A yorkshire-i Bradfordban élő Jenny Wilson abból a meggyőződésből alapította meg társulatát, az Irregular Arts-ot, hogy a művészet képes elkötelezni, kihívást jelenteni, örömet okozni és változást elérni. Karakteren alapuló alkotásokat ad elő, többek között a Mysti Valentine genderqueer drag karaktert, akinek bőrébe bújva kabarékban, fesztiválokon, élő művészeti és utcai performanszokban lép fel.


"Elképzelem, milyen lehet abban a világban élni, amelyben szeretnék élni, és olyan tereket hozok létre, ahol lehetőség van arra, hogy én és mások is megtapasztalják ezt a világot."


Jenny, aki 2018-ban kezdeményezte a beleegyezés nemzetközi napját (november 30.), a beleegyezés kultúrájának bajnoka. Élete a performanszok, az írás, workshopok, rituálék, beszélgetések, podcastok és fesztiválok köré szerveződik. A beleegyezési kultúra manifesztuma a www.consentculture.co.uk oldalon található, a kapcsolatokról szóló írásai pedig a www.loveoffscript.co.uk oldalon.


Queer, neurodivergens, párkapcsolati anarchista és egyedülálló szülő, Jenny a Leeds Beckett Egyetem Pszichológiai Tanszékének SSSH! Stigmatizált szexualitások és szexuális ártalmak kutatócsoportjának tagja, a Happy Valley Pride elnöke, coach, helyreállító szakember és facilitátor.