Egyéb

Képmás est - Harcsa Veronika és Ozsvald Áron

Művészetek Völgye (Kaláka Versudvar)
2019. július 25. (csütörtök) 22:00

Harcsa Veronika jazzénekesnő – aki szerint a zene missziója a közösségteremtés – és férje, Ozsvald Áron lesz az est vendége.


Bár a Képmás-est Budapesten évadot zárt, a hűséges nézők és a tartalmas nyáresti programokra vágyók nem maradnak Képmás-élmények nélkül.


A szabadtérti programok visszatérő vakációs helyszíne a kapolcsi Művészetek Völgye, ahol minden nap végén a Kaláka Versudvar vendégei. Az élménydús, kimerítő fesztiválnapok zárásaként a már hőmérsékleténél fogva is enyhülést adó este 10-től kezdődő idősávban mindenkit várnak egy kellemes, feltöltő és pihentető színpadi beszélgetésre. A Képmás munkatársai a nyomtatott magazin Kettő az egyben címen futó népszerű kettős interjú-sorozatát viszik Kapolcsra: beszélgetőtársaik párok és házaspárok – egyikük (vagy mindkettő) ismert és elismert szereplője a médiának.


Amikor valaki egy életre párt választ, kicsit a másik hivatása mellett is elköteleződik. Ha pedig az egyik házastárs még reflektorfényben is van, különleges szerep a mellette álló társé. Néha bátornak kell lennie, hogy kilépjen az ünnepi reflektorfénybe, néha erősnek, hogy visszahúzza őt a bensőséges hétköznapokba.


„Egy szív fél szárny. Most már repülhetsz” – írja Illyés Gyula.


A Képmás-estek „Kettő az egyben” sorozata ezt a páros repülést szeretné megmutatni, ezért estéről estére ismert előadókat, írókat, költőket és szakembereket lát vendégül házastársukkal együtt.


A beszélgetések minden nap 22 órakor kezdődnek Kapolcson, a Kaláka Versudvarban.


 

Lakatos Mónika - Romanimo
2019. november 12., 19:30 Lakatos Mónika - Romanimo

Évszázados roma balladák és ritmusos pergetők a Müpában.

Jegyvásárlás