Egyéb

Képmás est - Kádár Annamária és Konrád Ede

Művészetek Völgye (Kaláka Versudvar)
2019. július 26. (péntek) 22:00

Kádár Annamária mesepszichológust várjuk Erdélyből, aki szakemberként és meseíróként is azon dolgozik, hogy a saját meséd hőse lehess. Férje, Konrád Ede Lehel is vele érkezik a beszélgetésre.


Bár a Képmás-est Budapesten évadot zárt, a hűséges nézők és a tartalmas nyáresti programokra vágyók nem maradnak Képmás-élmények nélkül.


A szabadtérti programok visszatérő vakációs helyszíne a kapolcsi Művészetek Völgye, ahol minden nap végén a Kaláka Versudvar vendégei. Az élménydús, kimerítő fesztiválnapok zárásaként a már hőmérsékleténél fogva is enyhülést adó este 10-től kezdődő idősávban mindenkit várnak egy kellemes, feltöltő és pihentető színpadi beszélgetésre. A Képmás munkatársai a nyomtatott magazin Kettő az egyben címen futó népszerű kettős interjú-sorozatát viszik Kapolcsra: beszélgetőtársaik párok és házaspárok – egyikük (vagy mindkettő) ismert és elismert szereplője a médiának.


Amikor valaki egy életre párt választ, kicsit a másik hivatása mellett is elköteleződik. Ha pedig az egyik házastárs még reflektorfényben is van, különleges szerep a mellette álló társé. Néha bátornak kell lennie, hogy kilépjen az ünnepi reflektorfénybe, néha erősnek, hogy visszahúzza őt a bensőséges hétköznapokba.


„Egy szív fél szárny. Most már repülhetsz” – írja Illyés Gyula.


A Képmás-estek „Kettő az egyben” sorozata ezt a páros repülést szeretné megmutatni, ezért estéről estére ismert előadókat, írókat, költőket és szakembereket lát vendégül házastársukkal együtt.


A beszélgetések minden nap 22 órakor kezdődnek Kapolcson, a Kaláka Versudvarban.


 

Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás