Egyéb

Kézműves brandek Budapesten - Makers of Budapest

The Workshop
2019. október 10. (csütörtök) 19:00

Helyszín:

The Workshop
1061 Budapest, Paulay E.u.16.

A Design Talks at The Workshop című programsorozat keretében meghívtuk a Makers of Budapestet, hogy az érdeklődőkkel megismertessék missziójukat és az általuk képviselt márkákat.
A beszélgetés tematikája a Design Hét idei mottójához kapcsolódóan a ‘flow’ élményét járja körül a kisvállakozások és kézműves brand-ek területén.


Három olyan márkát hívtunk meg a hazai piacról, melyek mindegyikéről elmondható, hogy az alapításuktól számított rövid időn belül nagy sikerrel működnek, és a kézműves jelleg, a kisp éldányszámú gyártás határozza meg arculatukat. Tulajdonosaik nap mint nap megélik azt a fajta flow élményt a munkájukban, amely hosszú távon személyes motivációt és szakmai elkötelezettséget nyújt a márkájuk működtetésével járó szerteágazó és komplex feladatkörök elvégzéséhez.


A meghívott márkák a kis márkák létjogosultságáról, személyes sikertörténeteik receptjéről, hosszú és rövidtávú terveikről, valamint a piaci visszajelzéseikről és az általuk választott üzletpolitikáról fognak beszélni.


Meghívott márkák:
SUSU keramika
Bomo Art Budapest
Wild Flower Bar

Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás