Koncert

Kies

KIES előadó
Sziget Fesztivál (Light Installation)
2022. augusztus 11. (csütörtök) 19:00

Helyszín:

Sziget Fesztivál (Light Installation)
1033 Budapest, Óbudai-sziget

A Sziget Fesztivál visszatér 2022-ben! Augusztus 10-15. között újra megnyitja kapuit a Szabadság Szigete. Európa egyik legnagyobb, évente megrendezett, egyhetes, szabadtéri, zenei fesztiválja, a Sziget Fesztivál sok száz programmal a szokásos helyszínén, a Hajógyári-szigeten várja a fesztiválozókat. A Sziget Fesztivál színes világára évről évre több mint félmillió látogató kíváncsi!


A KIES, 2015 márciusában alakult, rock / punk / grunge zenekar. Zenéjüket és élő koncertjeiket pörgős, életigenlő hangulatot jellemzi.


Maguk mögött tudhatnak 3 EP-t, 3 nagylemezt, és számos videóklipet.


Számtalanszor végig turnézták már az országot, olyan zenekarok társaságában, mint a Fish!, Depresszió, Alvin és a mókusok, AWS stb.


Az ország szinte összes klubjában és fesztiválján megfordultak már, az ‘Egyetlen’ című daluk pedig bejutott A DAL 2020 műsorába, mellyel egészen a középdöntőig jutottak.


Harmadik, ‘Nincs az sor, amibe szívesen beállnék” című lemezük nagyon jó fogadtatást kapott, mind a szakma, mind a közönség részéről, amit 2020 februárjában egy nagyszabású, önálló A38 Hajós koncerten mutatott be a csapat.


2021 márciusában megjelent új EP-jük 'Nincs az a sor, amibe szívesen beállnék+' címmel, év végén pedig egy új single a 'Nem félek' is napvilágot látott, mely bekerült a 'DAL 2022' műsorába is.

2022-ben pedig a koncertezés mellett megjeltettek egy ”Balaton” címú EP-t, mely 3 Balaton témájú nyári sláger feldolgozását tartalmazza.