Egyéb

KREA Enteriőr Tájékoztató (Online nyílt nap)

Online nézhető ONLINE
2020. november 30. (hétfő) 17:00

Érdekel, hogy mit jelent sikeres enteriőrtervezőként dolgozni? Látni szeretnéd, hogy milyen munkákat leszel képes előállítani ezzel a képesítéssel? Tudni szeretnéd, hogy hogyan tudsz önállósodni a kreatív iparban?

Regisztrálj az online tájékoztatóra!


Ha a válasz igen, akkor ott s helyed 2020. november 30-án hétfőn 17:00 órakor a KREA Design Iskola Online Enteriőr Tájékoztatóján, ahol Nemes Mara igazgató tart  részletekbe menő tájékoztatót a KREA-ról és a KREA enteriőrképzéseiről. Az online beszélgetésben részt vesz Hitka András enteriőrtervező, a Mashroom Design tervezőcsapat tagja, a KREA egykori hallgatója és jelenlegi tanára is.

A tájékoztatón keresztül átfogó képet kapsz az iskola szellemiségéről és működéséről, a képzések felépítéséről, valamint az itt megszerzett tudás piaci értékéről. Az esemény a Zoom felületén történik, ahol a prezentációt kötetlen beszélgetés és kérdésszekció követi.

Mivel a tájékoztatón a résztvevők száma a felület lehetőségei miatt limitált, részvételi szándékodat lehetőleg minél hamarabb jelezd az alábbi regisztrációs linken!

A szakok részletes leírását a www.kreaiskola.hu honlapon találod.
Kérdéseidet felteheted a kommunikacio@kreaiskola.hu címen!