Egyéb

Lee Jung In (KR): Addiction / Függőség

ONLINE
2020. november 29. (vasárnap) 20:00

Helyszín:

ONLINE
1000 Budapest, Világháló

Küzdelem a boldogságért? Nem csupán a gyötrelemért?


A Függőség egy olyan élet története, amely a boldogságért folytatott küzdelem körül forog. Egy olyan életé, amely csak a túlélésről szól. Egy céltalan életé. Egy életé, mely már megfeledkezett a valódi értelméről, s melyet csupán a kényszer tart fent. Tudatosság nélkül élt, szenvedélyes, versengő életé, mely mindenkin átgázolva a csúcsra tör.


Ez a történet rólatok szól, rólunk szól, mindannyiunkról, akik az élet ezen erőszakos ösvényén kénytelenek járni.


A koreai származású, s most éppen Ausztriában dolgozó táncművész alkotásait ’Lee Jung In Creations’ név alatt jegyzi. Lee Jung In – nemzetközi művész-csoportokkal együttműködve – különféle tánc-terek létrehozásán dolgozik. Fő célja az adott hely társadalmi, kulturális és szociális aspektusainak feltárása, a társadalomban zajló folyamatok és interperszonális kapcsolatok tanulmányozása a tánc és a mozgás nyújtotta kotlátlan lehetőségeken keresztül. A ’Lee Jung In Creation’ projektjei az öntudatlan érzékelés momentumaihoz kapcsolódnak, a test ösztönös érzelmi reakcióit térképezik fel, s teremtenek ezáltal valós színházi teret, mely testünk és képzeletünk számára egyaránt nyitva áll.


Táncosok: Lee Seung Ju, Seo Dong Sol, Kwon Yohan – Lee Jung In Creation; Paulina Smatlakova, Josh Scott, Marci Rizzi – Black Box Dance Company


Zene: Kang Seok Min
Fény: Kim Byung Gu


Koreográfus: Lee Jung In