Egyéb

Mama klub Babusgató foglalkozással

Eötvös10 Művelődési Ház
2023. március 28. (kedd) 17:00
Ár: 1000 Ft

Helyszín:

Eötvös10 Művelődési Ház
1067 Budapest, VI. kerület, Eötvös utca 10.

Mondókákkal, sok dallal, furulyaszóval, valamint beszélgetéssel, közös gondolkodással.


„Amikor anyává válunk, az egész világunk megváltozik. A legfontosabb a babánk fejlődése lesz. A külső-belső elvárások közepette próbáljuk megadni Neki a legjobbat magunkból. Hallgatjuk a kért vagy kéretlen tanácsokat és könnyen elbizonytalanodunk. Mindeközben hajlamosak vagyunk elfelejtkezni magunkról és a bennünk rejlő egyszerű és nagyszerű erőforrásokról: a ringatás, a beszéd és az éneklés hatalmáról. Pedig ezek a képességeink varázserővel bírnak, hiszen már számos kutatás igazolta, hogy a korai kapcsolódásaink - szóval, énekkel, érintéssel - nagyon fontosak, meghatározóak a babák későbbi fejlődéséhez és a jó anya-gyermek kapcsolathoz. A Babusgató foglalkozáson Te is felfedezheted, gyakorolhatod, erősítheted magadban ezeket a képességeket, így erősítve a kapcsolatodat babáddal, kisgyermekeddel.”


A vidám játék után a Mama klubban egy igazi közösség várja tagjait, ahol olyan témákról beszélgethettek - szakértő vezetéssel -, ami a kisgyermekes anyukák, apukák életében fontos. Kitérnek egy-egy korszak vagy téma pszichológiai, fejlődés-lélektani jellegzetességeire. Nevelési ötleteket, jól működő módszereket oszthattok meg egymással, és a jelenlévők érdeklődése, kérdései mentén beszélgethettek. Minden hónapot egy-egy érdekes téma köré szerveznek.


A foglalkozásokat Solymosiné Hoós Gabriella mentálhigiénés szakember vezeti, aki 10 éve tart Babusgató foglalkozásokat, és maga is 3 gyermekes édesanya.


Korosztály: 0−3 éves korig ajánlott